Lokalrådets årsmøde (4)

Forskellige emner

Sundhed og træning
Kurt Nielsen fra Sund i Aarup orienterede om forskellige aktiviteter herunder bl.a. om en kommende naturvandring i Kerte-dalen den søndag den 20./9. Desuden kommer ”we walk-ugen” sammen med Aarup løbeklub i uge 41.

Gruppen bag Aarup Aktivitetspark er gået i partnerskab med Kompan, og formålet er socialt liv, udeliv, træning og samvær.

Bag skolen vil der komme nye initiativer, fx en sti fra skolen til hallen og et boldområde ved skolen. Dog skal de bestående træer blive i områderne. Redskaberne skal være i rent robinietræ, og to multibaner kan komme på tale ved ”boldområde 3”.

Desuden laves der ved hallen et fitnessområde med redskaber af vejrbestandige materialer.

Jernbanen
Alle stationsbyer mellem Odense og Middelfart er gået sammen for at pleje fælles interesser vedrørende fortsat befordring med togene – måske med halvtimesdrift, i hvert fald i myldretiden morgen og aften, og man regner med, at den nye højhastighedsbane står klar i 2028.

Bosætning
Lokalrådet holder et årligt dialogmøde med 5 – 6 politikere, og man overvejer kraftigt at gå med i et sydvestfynsk samarbejde via internetportal – med fokus på de enkelte byer. Og igen er det vigtigt igen og igen at pointere, at man ved at bo i Aarup kan nå 413.500 arbejdspladser på under én time – mens fx Odense og Assens kun giver mulighed for det halve antal. Så fordelene ved at bo i Aarup er mange.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.