Om Aarup.dk

Aarup.dk er en ny forening i 5560.

Initiativet er udsprunget fra Aarup i Live og er en sammenlægning af byportal-gruppen og initiativet for erhverv og kultur. Den nye forening, der holdt stiftende generalforsamling den 8. januar på Industrien, fik navnet Aarup.dk og har formålet “… at styrke sammenhold, erhverv, bosætning, kultur, turisme og markedsføring ved at skabe en platform for formidling af information om 5560 Aarup”

Portalens skal skabe overblik over de mange tilbud og aktiviteter der er i 5560 Aarup. Dette kan være alt fra naturoplevelser, det historiske Aarup, introduktion for tilflyttere,  idrætforeninger samt kulturelle og kulinariske oplevelser på eksempelvis Industrien.Samtidig vil siden have en samlet oversigt over håndværkere, butikker, institutioner, foreninger og andre virksomheder der ligger indenfor 5560 Aarup, for at gøre det lettere at bruge lokaler leverandører og dermed støtte lokal området.

Foreningens første mål er at få en byportal i gang, men vi håber fremover, at kunne støtte og initierer nye arrangementer i 5560 Aarup.

Indsend nyhed, begivenhed eller tilbyd din hjælp

Hvis du har en ide, vil hjælpe med indhold, involveres i arbejdet eller bare høre mere, er du velkommen til at henvende dig til formand Henrich Svendsen på

Hvis du har en nyhed eller en begivenhed du gerne vil have på siden, kan du indsende dem på henholdsvis Indsend nyhed eller Indsend begivenhed.

Hvis du vil støtte arbejdet med portalen økonomisk, kan du tegne et medlemskab (50 kr. årligt for privatpersoner og 200 kr. årligt for virksomheder) ved at sende en mail til Kasserer Leif Rothe Rasmussen på

Du kan også støtte os ved at reklamere på siden. Læs mere om priser og vilkår for banner annoncer her.

Hvis du har rettelser eller præciseringer til indholdet på siden, kan du sende en mail til Martin Juhl Nielsen på 

Bestyrelsen i Aarup.dk

Lukket for kommentarer.