Priser og vilkår

Medlem
Du kan vælge at støtte Aarup.dk som privatperson eller som virksomhed/forening. Prisen for medlemskabet er 50,- p.a for privatpersoner og 200,- p.a for virksomheder/foreninger.
Prisen giver adgang til generalforsamlingen og dermed indflydelse på foreningens retning.

Bannerreklamer
Bannerreklamerne er reklamerne i højre sidebar på hjemmesiden. Bannerreklamerne er solgt på månedbasis og kan linke til en hjemmeside efter eget valg.

Priserne er:
Banner på forsiden: 200,- per måned.
Banner på gallerisiden eller kalendersiden: 150,- per måned.

Vi kan også tilbyde fremstilling af bannerreklamen. Prisen er selvfølgelig afhængig af det ønskede, men et standard banner koster 350 i fremstilling
Hvis i selv ønsker at fremstille banneret, skal det leveres som billedfil (.PNG, .TIFF eller .JPEG) i forholdet 3:1

Indhold på siden
Alle borgere, virksomheder samt foreninger har ret til at oprette indlæg og nyheder på aarup.dk. Nyheder og arrangementer skal opfylde følgende krav:

Indlæg
Indlægget skal være i overensstemmelse med foreningens formål om at styrke sammenhold, erhverv, bosætning, kultur, turisme og markedsføring ved at skabe en platform for formidling af information om 5560 Aarup. Indlægget må ikke være ren reklame.Undtagelser herfra kan dog godkendes af bestyrelsen.

Indlægget må ikke indeholde groft sprogbrug, stødende indhold, med private oplysninger om andre eller referat af private samtaler.

Hvis du ikke selv tager billedet, skal du have godkendelse fra ejeren (skriftlig) eller henvise til licensen. Licensfrie billeder kan findes på http://search.creativecommons.org/ (inkluder gerne et link til billedet på nettet)
Indlæg, som er i strid med loven, fx racistiske, æreskrænkende eller overtrædelse af ophavsretsloven, vil ikke blive publiceret. Ligesom vi forbeholder os ret til at udelade indlæg med kommercielt indhold.

Begivenheder
Begivenheden skal kunne placeres i foreningens formål om at styrke sammenhold, erhverv, bosætning, kultur, turisme og markedsføring ved at skabe en platform for formidling af information om 5560 Aarup. Undtagelser herfra kan dog godkendes af bestyrelsen.
Begivenheden må ikke indeholde groft sprogbrug, stødende indhold, med private oplysninger om andre eller referat af private samtaler.
Hvis du ikke selv tager billedet, skal du have godkendelse fra ejeren (skriftlig) eller henvise til licensen. Licensfrie billeder kan findes på http://search.creativecommons.org/ (inkluder gerne et link til billedet på nettet)
Indlæg, som er i strid med loven, fx racistiske, æreskrænkende eller overtrædelse af ophavsretsloven, vil ikke blive publiceret.

Bestyrelsen har altid retten til at slette eller undlade at publicere indsendt indhold.

Hvis du er i tvivl om din nyhed/arrangement opfylder kravene er du velkommen til at sende en mail på

Lukket for kommentarer.