Nyt fra lokalarkivet – september 2020

Lokalarkivet v. Jørgen Koch har sendt os flg. meddelelser om arkivarbejdet:

Arkivet er nu igen åbent for gæster hver torsdag kl. 14 – 16. Her er det muligt at købe bogen om Aarup og Erholm – pris 250 kr.

Der er håndsprit på gangen, og i åbningstiden bliver der etableret en læsesal for gæster. Det betyder, at der kan holdes afstand.

Medarbejderne på arkivet er fortsat interesseret i at modtage arkivalier og billeder fra private. Hvis det ønskes, kan folk fra arkivet også køre ud og afhente materialet. Arkivet vil også gerne modtage aktuelle beretninger om vore erfaringer i hverdagen med corona-situationen i Aarup og omegn. Det kan have interesse for vore efterkommere.

To udstillinger er på vej

  1. Fra sidst i september til sidst i oktober kan publikum se de 23 tegninger, som Helge Roslind har skabt til bogen om Aarup og Erholm. Originaltegningerne til bogen kan købes hos kunstneren efterfølgende.
  2. Lørdag den 14. november er der åbent hus på lokalarkivet i forbindelse med ”Arkivernes dag”. Og det betyder lokalt en udstilling i Galleriet med flg. tre temaer: A. Erholm i 300 år. B. Frøbjerg Bavnehøj. C. Store og små begivenheder i Aarup og Omegn for 40 år siden.

(H.W.)

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.