flyt til Aarup – Aarup lokalråd

 

facebook[1] (1)Aarup Lokalråd blev stiftet den 25. feb. 2016 med det formål at..

*          skabe mere liv og trivsel i Aarup

*          bevare og udvikle byens ressourcer og værdier

*          gøre Aarup mere attraktiv for borgere, erhvervslivet, handelslivet – og kommende tilflyttere.

Lokalrådet har som det første defineret en lang række vigtige opgaver, som ønskes løst successivt over de kommende år. En øget bosætningen i Aarup har dog fået første prioritet, og i den forbindelse er der udarbejdet en Bosætningskampagne – Flyt til Aarup – det optimale valg – der har til formål at medvirke til, at befolkningstallet i Aarup kan øges  med 2% årligt frem til 2020.

Aarup Lokalråd vil gerne være i samarbejde med og hjælpe foreninger – borgere og virksomheder, når der er behov.

Er I dialog med kommunen eller andre offentlige myndigheder, eller hvis I er i gang med et større projekt, som I finder vigtigt – men ikke kan løfte alene – så kontakt os på mail  – .

Så kan vi måske hjælpe med at finde nogle samarbejdspartnere, eller bakke jer op. En kontakt til Aarup Lokalråd er en kontakt til et stort imødekommende netværk.

Lokalrådets informationskanal er primært valgt til at være Facebook. Vi opfordrer  alle til at FØLGE os, og DELE de informationer og annoncer der løbende bringes på vores Facebook side – @Flyttilaarup

For at sikre at begivenheder og nyheder om Aarup bringes ud til det maksimale antal borgere i Kommunen og det øvrige Fyn, er der indgået et informations samarbejde med Aarup.dk   –   @shoppingiaarup og Folkebladet.net.

Aarup Lokalråd Juli 2016

Kontakt

Har du spørgsmål om Aarup, så kontakt Aarup Lokalråds Ambassadørordning via mail på: . Du kontaktes herefter af en ambassadør, der tilbyder hjælp og vejledning omkring de mange muligheder Aarup kan byde på.

Lukket for kommentarer.