Frøbjerg Festspil skaber magi i samarbejde med kostume- og maskemagere

På Frøbjerg er vi i fuld gang med forberedelserne til årets forestilling, og vi er ved at skabe noget helt specielt til vores SHREK-musical! Vi har allieret os med nogle af de bedste maskemagere i branchen for at få Shrek og Fiona til at se helt fantastiske ud på scenen.

I samarbejde med Jannie Lindhard Pedersen, som på årets forestilling er maske- og systueansvarlig og ejer Maskepot – Fyns Kostumeudlejning, og Kapper Creations er vores team i fuld gang med at udvikle og skabe Shreks magiske udseende.

Per Kapper, der har lavet speciel effects og makeup for film og tv-serier i over 20 år, står i spidsen for firmaet Kapper Creations, som laver special effects og makeup. Han har lært vores team alt om speciel effects og makeup, så vi kan skabe et helt fantastisk udseende til vores eventyrlige figurer.

Vi er allerede i fuld gang med at udvikle Shreks udseende, og billederne taler for sig selv! Vi er sikre på, at vores trold vil se knivskarp ud på scenen i sommer. Da vi bliver ved med at udvikle på masken til vores Shrek, vil vi gerne slå fast, at dette ikke er det endelige resultat.

Er du nysgerrig efter at se det endelige resultat på vores magiske figurer? Så køb din billet til forestillingen allerede nu! SHREK spiller på Frøbjerg Bavnehøj fra d. 10. til og med 26. august, så skynd dig at sikre din plads til årets helt fantastiske musicaloplevelse.

Vi glæder os til at se dig!

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.