Aarup-kalender

Hvis du har et arrangement du gerne vil have med i kalenderen, kan du sende informationerne til

feb
6
lør
NY DATO: Koncert: INDRA Industrien
feb 6 kl. 20:00 – 21:30

Koncerten er flyttet til 6/11-21

INDRA – en jazz-koncert i særklasse

Den amerikanske sangerinde INDRA Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana-jazz stemmer, vi har i Danmark.

Med 4 albums i bagagen og to nye album på vej drager INDRA på landevejen i 2021.

Musikalsk er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots…

Læs mere på www.aarupbio.dk

feb
11
tors
NY DATO: Koncert: Lasse Helner Band Industrien
feb 11 kl. 20:00 – 21:30

Koncerten er flyttet til 7/5-21

Lasse Helner er færdig …

… med sit nye album, der er mere levende end nogensinde.

I elleve nye sange dyrker Lasse sine musikalske inspirationskilder og udforsker de mange muligheder som 6 årtier på den danske musikscene har givet ham. Den første single Check it out er blot begyndelsen på de nye numres kombination af erfaring, samarbejde og spillelyst.

Læs mere på www.aarupbio.dk

feb
20
lør
Dobbeltkoncert: Select Captain og Morten Christensen Industrien
feb 20 kl. 20:00 – 21:30

Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær.

Hans projekt er nu blevet udvidet til en duo med producer, sangskriver og multiinstrumentalist Søren Vestergaard som den anden halvdel, og sammen har de skrevet og indspillet albummet Comes in Waves – Der udkom oktober 2020….

Morten Christensen & Band uden navn
Efter flere år som engelsksproget sangskriver og frontmand i det hårdtspillende rockband WRONG SIDE OF VEGAS og anmelderroste Dirty Old Town, besluttede Morten Christensen sig for at kaste sig over det danske sprog i sin sangskrivning: Jeg har åbnet mit hjerte og sangene er væltet ud.

Morten Christensen udgav i april 2019 sin første EP på dansk som markerede startskuddet for en ny retning i hans karriere. Han var for sin EP indstillet til nomineringer i 3 kategorier til GAFFA prisen 2020…

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
13
lør
Koncert: L Wood Joy feat. Horns Of Fire Industrien
mar 13 kl. 20:00 – 21:30

L Wood Joy besøger Industrien, som et af de få steder i foråret.

Med sig denne aften har de blæsergruppen Horns of Fire, der består af Odenseanske bysbørn. Det bliver en forårsaften med fest, skarpe klavertoner, bluesy sang og den rå power, som kun et solidt velspillende band med en 4 mand stor blæsergruppe kan levere.

Trioen – L Wood Joy – har to anmelderroste albums i bagagen. Begge udgivelser rummer trioens egne numre med referencer til boogie-woogie, swing, jazz og rock’n roll…

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
20
lør
Koncert: Tide Lines Industrien
mar 20 kl. 20:00 – 21:30

Tide Lines – skotsk folk band

Det skotske band – Tide Lines – dukkede op på scenen i sommeren 2016 med sangen Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang skrevet af forsangeren Robert Robertson.

Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.

Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som ret hurtigt strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads. I oktober 2018 fulgte de op med en EP, Lets Make Tonight.

Tide Lines består udover Robert Robertson (sang/guitar) af Ross Wilson på keyboards, Alasdair Turner på elguitar og sækkepibe, samt Fergus Munro på trommer.

Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og var på programmet igen i 2019. De har allerede skabt sig et dansk publikum, der snart kan glæde sig til at opleve dem på turnè rundt om i landet, i april-maj 2020, hvor de også gæster Industrien i Aarup.

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
26
fre
Teater: JOB Industrien
mar 26 kl. 20:00 – 21:30

– en musikdramatisk forestilling

I en blanding af storytelling, musik og dramatisering spiller Ina-Miriam Rosenbaum samtlige roller i det store persongalleri, der befolker denne fortælling. Hun modtog i 2018 årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle for netop denne skuespilpræstation.

Mendel Singer, den fattige jødiske lærer, forlader Rusland for at bosætte sig på Manhattan i New York. I omplantningen mister han alt – selv sin tro. Som JOB i det gamle testamente raser han mod Gud, der ikke viser barmhjertighed. Og ligesom JOB oplever han et mirakel.

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
27
lør
Koncert: Shes a Sailor Industrien
mar 27 kl. 20:00 – 21:30

Danske Shes a Sailor er et af de mest spillede nye danske bands i dansk radio de senere år. Bandet brød igennem med kæmpehittet Beautiful, og aktuelt kan deres seneste single Some Space For Me også høres i dansk radio.

I november 2020 udkom bandets debutplade digitalt og på vinyl, og bandet tager i den forbindelse på liveturné i 2021. Debutpladen er blevet til i samarbejde med prominente navne som blandt andet producer og guitarist Lars Skjærbæk…

Læs mere på www.aarupbio.dk

apr
10
lør
Koncert: Daniel Jul med band Industrien
apr 10 kl. 20:00 – 21:30

Daniel Jul er en ung spirende sangskriver med begge ben placeret i den nordjyske muld. Med et stort flair og talent for traditionel, dansk sangskrivning har Daniel Jul turneret landet rundt både solo og med band.

Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse sangtekster, der kredser om alt fra kærlighed til samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Som sangskriver og musiker er han indlevende ærlig, jysk og nede på jorden…

Læs mere på www.aarupbio.dk

apr
16
fre
Koncert: Oysterband Tour 2021 Industrien
apr 16 kl. 20:00 – 21:30

Oysterband tour 2021 i DK

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til rødderne skinner dog stadig igennem.

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet…

Læs mere på www.aarupbio.dk

apr
23
fre
Koncert: Ivan Pedersen & Trio Industrien
apr 23 kl. 20:00 – 21:30

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO

Sangeren/sangskriveren Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med. – Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen – giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til…

Læs mere på www.aarupbio.dk

Lukket for kommentarer.