Det sker i 5560 Aarup – marts / april 2022

Koncerter

Lørdag den 26. marts kl. 20 er der folkemusik i biografsalen, når bandet Mynsterland spiller koncert kl. 20. Bandet består af 12 unge musikere. De lader sig inspirere af den danske folkemusik tradition og balancerer elegant på skuldrene af 300 års musikhistorie, hvilket giver deres nutidige ørehængere en tyngde og forbundethed med det universelt menneskelige. Musik På Industrien har valgt, at denne koncert skal være en ”RåstofKoncert – Musik på vej”. RåstofKoncerter er for up-coming musikere med stort potentiale. Det betyder bl.a., at man kan komme til en god koncert lidt billigere end de øvrige koncerter. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens Hjemmeside.

Lørdag den 2. april kl. 20, er det Erik Grip, der gæster Industrien i Aarup. Erik Grip regnes for dansk visesangs Grand Old Man og turnerer stadig med primært egne sange, tolkninger af danske viser og digte samt morsomme anekdoter. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens Hjemmeside.

Onsdag den 6. april Inviterer Musik PÅ Industrien til ”Musikalsk fortælling om Kim Larsen”. Kim Larsens sange, personlighed og integritet har rørt os alle dybt. De er en essentiel del af vores nationalfølelse og opvækst på tværs af mange generationer. Med unikke musikalske fortolkninger skaber Lasse Helvig, sammen med publikum, rammen for nye minder med Kim Larsens musikalske liv og levned. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik på Industriens hjemmeside.

Mandagshistorier

Så er der igen mulighed for at høre historier på Aarup Bibliotek, når bibliotekarerne finder en god en af slagsen, som de læser højt – denne gang på mandage fra den 7. marts til 4. april – og dermed også på mandag den 21. marts. Højtlæsningen starter kl. 16 og varer ca. tre kvarter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Galleriet

I marts udstiller Galleriet med skulpturer og malerier.  Ulrike Rasmussen, som kommer fra Augustenborg, arbejder med ler, gips, bronze, fiberbeton og stål til sine skulpturer. Annie Benjaminsen og Ingeborg Bendixen er begge fra Aarup og finder inspiration til deres malerier i naturen og maler med akryl, men er meget forskellige i deres udtryksform. Udstillingen kan ses til og med fredag den 1. april i bibliotekets åbningstid. Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside./

I april måned er det Højfynpigerne Else Olsen, Gerda Lund og Birgit Fallesen, som udstiller malerier i Galleriet på Industrien. Der afholdes fernisering torsdag d. 7. april kl. 17 – 18. Udstillingen kan ses i hele april måned i bibliotekets åbningstid, indtil d. 29. april.

Aarup Bio

Frem til onsdag den 23. marts er det filmen ”Rose”, som Aarup Bio har på programmet. hvor Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn skal med bus til Paris. Ingen ved dog, at Inger er skizofren, og det kommer som lidt af et chok, da hun annoncerer det. Filmen har Sofie Gråbøl i hovedrollen som den skizofrene Inger. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 24. til onsdag den 30. marts viser Aarup Bio ”Hvidstengruppen II – De efterladte”. Filmen er en efterfølger til filmen ”Hvidstengruppen”, der er fra 2012, og hvor vi fulgte modstandskampen fra kroen i Hvidsten, og tyskernes tilfangetagelse og henrettelse af mændene i gruppen.  I Hvidstengruppen II følger vi Tulle og hendes søster Gerda, der sendes i tysk fængsel. Tulle må efterlade sit barn hos sin mor Gudrun og Tulle og Gerda rejser som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har, for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Aarup Bio viser søndag den 27. marts kl. 19.30 Hitchcock-filmen ”Psycho”. Marion Crane stjæler fra sin chef, flygter ud af byen, men får brug for et sted at gemme sig. Hun finder et lille afsides motel. Hun checker ind, Det hele virker imidlertid lidt underligt, og snart ville hun ønske, hun aldrig var checket ind. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Fra fredag den 1. til tirsdag den 5. april er det filmen ”Spencer”, der kan ses i Aarup Bio. Prinsesse Diana er på vej til endnu en juleferie med den royale familie pa Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William. Så denne jul vil alting blive anderledes. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 14. til tirsdag den 21. april viser Aarup Bio filmen ”Krummerne: Det er svært at være 11 år”. Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Årsmøde 

Aarup Lokalråd afholder årsmøde torsdag den 31. marts kl 19.00 på Industrien i Aarup. Læs mere på Aarup.dk.

Generalforsamling

Foreningen Aarup.dk afholder generalforsamling onsdag den 30. marts 2022 kl. 19:30 på Kulturhuset Industrien, Aarup. Læs mere på Aarup.dk.

Whisky-smagning

Fredag den 1. april kl. 19-22 afholder  L G Whisky et arrangement, hvor der smages på otte forskellige whisky’er. Læs mere om arrangementet i Aarup Kalenderen og husk at finde en chauffør til turen hjem.

Kræmmermarked         

I weekenden den 9.-10. april afholdes Fyns hyggeligste kræmmermarked i den gamle hal i Skolegade. Kræmmermarkedet har begge dage åbent kl. 10-15.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.