Totalbanken og Agriteam v/Dan Gørtz

I part 6 af konjunkturmålingen har vi snakket med Totalbanken og Agriteam v. Dan Gørtz

Totalbanken

Totalbankens hovedkontor i Aarup

Totalbankens hovedkontor i Aarup

Aarup.dk har talt med Totalbanken ved Claus Lyngbakke. Han kunne bl.a. berette følgende: Ja, vi ser opsving på halvårsregnskabet. Der er desuden mere gang byen generelt, og der er mere hushandel. Han mener desuden, at banken er ret synlig i gaden. Totalbanken er parat til at bakke op, når lokale forretninger vil tage nye initiativer, og når nye iværksættere melder sig i byen. Så er der hjælp at hente til finansieringen. Den næste udstykning giver flere huse og indbyggere i byen, og banken hjælper gerne med billig finansiering.

Aarup by ligger godt ved motorvej, hovedvej, jernbane og busruter. Det gør det nemmere at skaffe veluddannet arbejdskraft, end hvis byen lå ved et sidespor langt fra moderne alfarvej. Men kommunen skal hele tiden være på forkant og bakke op med nye byggegrunde. Det er fint med Eventyrbakken, men det næste projekt skal også snart være der – også selvom der er tomme grunde i Vissenbjerg. Folk vil simpelthen til Aarup.

Claus Lyngbakke mener generelt, at Totalbanken er og skal være den lokale bank.

Interview ved Hans Walmar

Agriteam v/Dan Gørtz

Aarup.dk har også interviewet ejendomsmægler Dan Gørtz.

Han kan berette om flere handeler og flere fremvisninger end i de 3 foregående år, så det tegner godt for fremtiden. Køberemnerne er mere optimistiske end tidligere, og stemninger er klart over de foregående år. For at fremme udviklingen yderligere bør borgerne handle mest muligt lokalt, men byen skal også fremstå så indbydende, ren og “festklar” som muligt. Kommunen bør være klar med markedsføringskroner og lave en plan for facaderenovering, altså en slags byfornyelse.

Aarup har klart den bedste beliggenhed i kommunen i forhold til infrastruktur, natur og faciliteter i det hele taget. Alle i Aarup skal stå sammen – de handlende, borgerne, kommunen og institutionerne. De mange frivillige foreninger skal stå stærkt – det gavner alle i byen.

Agriteam Fyns medarbejdere i Aarup

Agriteam Fyns medarbejdere i Aarup

Interview ved Hans Walmar

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.