Nordfyns Finans på plads i Aarup

Nordfyns Finans har etableret sig på adressen Østergade 34, Aarup.

Nordfyns Finans kontor i Aarup. I forgrunden ses deres "rullende kontor"

Nordfyns Finans kontor i Aarup. I forgrunden ses deres “rullende kontor”

Den er egentlig et datterselskab af Nordfyns Bank, der har hovedsæde i Bogense, og afdelingen i Aarup koncentrerer sig udelukkende om erhvervskunder. Denne afdeling havde efterhånden for få kvm. i Bogense, og blikket faldt så på Aarup, der har en ganske unik infrastruktur for erhverv og bolig, fortæller administrationschef Lisette Kold Nielsen til Aarup.dk’s udsendte medarbejder.
Det nye finansieringsselskab i Aarup har foreløbig tilført byen 11 nye arbejdspladser, men hvem siger, at det stopper her? Administrationschefen ser meget positivt på de mange nye indbyggere og forretninger/virksomheder i 5560 Aarup – alting blomstrer og spirer virkelig her i byen, siger hun.

Nordfyns Finans flotte facade ud mod Indre Ringvej

Nordfyns Finans flotte facade ud mod Indre Ringvej

Nordfyns Bank har ellers ikke filialer/afdelinger i Assens Kommune – de nærmeste ligger i Middelfart, Odense og Søndersø samt selvfølgelig i Bogense.
Selvom beliggenheden i Aarup er unik, spiller også andre faktorer ind i informatikkens og globaliseringens tidsalder, så Nordfyns Finans har også kunder på Bornholm, i Skagen og mange andre steder, men den personlige kontakt er dog ikke helt gået af mode endnu, slutter Lisette Kold Nielsen.
Aarup.dk ønsker held og lykke med den nye erhvervsaktivitet i 5560 Aarup.

Interview ved H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.