Ordene ved Frøbjerg Festspils afslutningsfest (2)

Årets danser
Under Frøbjerg Festspils afslutningsfest, der var velsignet med mad fra Casper Andersens Hotel Aarup Kro, udnævnte en talsmand fra festspillene årets danser, og det blev i år Tobias Klink Lehn. Men dansen alene gjorde det ikke, for man skulle også være en god kammerat – og god for hele kollektivet.

Talsmanden fortsatte:

”Det har altid været en fornøjelse at komme til Frøbjerg – før i tiden var det allerede opmuntrende at se folk sidde og spise, også inden der blev fast servering i spiseteltet”.

Også instruktøren Carsten Friis fik gode ord med ved lejligheden fra de optrædendes talsmand: ”Han skaber en fantastisk ro omkring sig selv – og til gavn for alle medvirkende – alle på stedet”.

Årets ”Frø”
Ordet kan forstås på flere måder, men det er i hvert fald ikke her på ”bjerget” den slags padde, som franskmændene skærer lårene af for at fortære dem.

Det kan også være det, som spirer og vokser sig stort til gavn for alle. Og på Frøbjerg er det også netop den person, der gør noget til gavn for alle på stedet – medvirkende, hele foreningen og publikum.

Det blev i år Kasper Olesen, der ikke var synlig for publikum, men som sled i kulisserne som regi-medarbejder til gavn for alle, fordi han var med til at afvikle forestillingerne og gøre klar i pauserne. I den forbindelse har han, der i det daglige er udviklingsingeniør, også været med til at lave en del rekvisitter.

Sæsonen for Kasper starter allerede i maj og varer til og med 20. august. I dette arbejde er også Allan Kirkebæk fra hovedbestyrelsen med. Han udmærkede sig også i sæsonen 2021 som en fortrinlig og meget anderledes ”Tusindfryd”, der blomstrede ”Midt om Natten”.

Frøbjerg Festspil oplyser, at man allerede fra primo september kan købe billetter til ”Shrek” i august 2023 på www.frobjerg.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.