Langli Vin nu 1 år i Aarup

Simon Langlis vinafdeling i Aarup startede den 6. august 2021.

Det er gået fint indtil nu, også selvom coronaen spillede en rolle det første halve år. Simon arbejder alene i butikken på adressen Holmelund 32 – bortset fra en smule ekstern hjælp ved særlige lejligheder.

Åbningstider
Der er åbent tirsdag og onsdag kl. 13 – 17.30, torsdag og fredag kl. 11 – 17.30, lørdage fra kl. 10 – 15.

Der er bedst søgning om fredagen og især efter kl. 15. Lørdag er også en god dag, bl.a. fordi folk køber gaver på det tidspunkt.

Vinlande
Der er vin fra mange lande i butikken, Frankrig, Tyskland, England, New Zealand, Italien, Spanien, Portugal, Australien og Danmark. Af typer er der alt imellem rødvin, rosé, hvidvin, spiritus, champagne m.v. – ja alt inden for branchen. For Simon er det vigtigt at holde god forbindelse til de vinhuse, der allerede er repræsenteret.

Særlige aktiviteter
I foråret havde Simon en vinskole i butikken, og det kan ske igen. I januar blev romfadene fyldt med rom fra 2022. Det er et lokalt projekt, der har 60 lokale medejere, og rommen kommer nok på flaske sidst på året 2022. Andre og flere kan komme med på lignende projektet senere.

Vinfestival til jul
Der kommer en vinfestival i butikken den 1. lørdag i december, og det bliver inden for normal åbningstid. Der vil på den dag være gratis smagsprøver.

Kontakt:
www.langlivin.dk – Tlf. 31170974

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.