Om Aarup.dk

Nu er det snart 3 år siden, at Aarup.dk blev stiftet, og vores hjemmeside med artikler og kalender har været i drift i ca. 2½ år.

Vi skriver selv og bringer andres
Vi skriver selv en hel del artikler, og vi tager også pressemeddelelser, nyhedsbreve og nyheder fra lokale aktører. Bestyrelsen har det redaktionelle ansvar for aarup.dk. Derfor forbeholder vi os også retten til at afvise at bringe et indlæg. Vi vurderer de indkomne nyheder på baggrund af relevans, saglighed, ordentlighed og sober tone. Af samme grund bringer vi også sjældent deciderede læserbreve, da de ofte er udtryk for en personlig holdning og ikke en præsentation eller beskrivelse af en begivenhed.

Ved særlige lejligheder indhenter vi dog, på baggrund af et læserbrev, en kort kommentar til et konkret emne – det har vi fx gjort i forbindelse med rundkørslen ved Gribsvad. Det sker så ved, at alle 5 politikere og evt. en beboerformand, der er valgt i postnummer 5560, bliver bedt om en kort og saglig kommentar, så sol og vind bliver fordelt helt lige, idet mediet er at betragte som en byportal.  ”

Emneområder
Vi skriver gerne om alt positivt, som kan opbygge og styrke vores lokalsamfund, og det er hele 5560 Aarup eller den gamle Aarup Kommune. Derfor tager vi gerne fat på alt godt og nyttigt fra vore virksomheder, foreninger og iværksættere. Vi vil især gerne beskrive nye iværksættere – også allerede på ”kravlestadiet”, for måske har vi en virksomhed med mange nye arbejdspladser om få år. De fleste af vore skoleelever kommer jo formentlig til at bestride jobtyper, som er helt ukendte i dag.

Derfor bør vi være opmærksomme på dem, der er ”på forkant”. Det er dem, vi skal leve af. Og det er dem, der ”tegner eller designer” fremtiden.

Annoncer
Man kan også få en annonce på Aarup.dk – kig på vores forside og artikelside for at se eksempler. Annoncen er ikke stor, men meget synlig, og den laves af vores IT-mand, Martin, således at man kan klikke på den, hvorefter firmaets/foreningens egen hjemmeside så popper op.

Pris for en annonce: 200 kr. pr. måned. Henvendelse til

Godt nytår til alle fra bestyrelsen i Aarup.dk

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.