Nyhedsbrev fra Industriens Foredragsforening – 15. august 2021

Sæsonpremiere og generalforsamling 1. september

Endelig i gang igen:

Onsdag 1. september kl. 19 holder vi sæsonens første foredrag, nemlig:
Klaus Møller: Mine år i Grønland
Foredraget holdes i biografsalen på Kulturhuset Industrien, Vestergade 73-75, Aarup

Tag med på en fantastisk rejse i Grønland, fra Disko til Qaanaaq og fra Østkysten til Nuuk, når Klaus Møller fortæller om sine år i Grønland og læser digte op fra sin bog ”Tumit – Spor i mig af Grønland”.

Klaus Møller boede med sin familie og arbejdede som lærer mange år i Grønland for at vende tilbage til Danmark for 12-13 år siden. Men hans søn, svigerdatter og to børnebørn bor stadig i Nuuk. Så han kommer til Grønland flere gange om året, ofte i længere perioder, og har på den måde et fint billede af det nuværende, selvstyrende Grønland og det Grønland, som var for nogle år siden.
I Nuuk er der sket en eksplosiv udvikling, mens der i små byer og bygger på alle måder, bortset fra en vis fraflytning, er sket meget lidt de senere år, siger Klaus Møller.
For et par år siden udgav han digtsamlingen ”Tumit – Spor i mig af Grønland” med indtryk og oplevelser fra årene nordpå. I sit foredrag vil Klaus fortælle historierne bag digtene og læse nogle af dem op. Han vil også vise billeder fra Grønland, især de smukke akvareller, som Jette Jørgensen har malet til bogen, og nogle af sine egne fotos.
Det bliver en både livsbekræftende og tankevækkende aften, når Klaus Møllers fortæller os om sine personlige oplevelser, om stederne, naturen, menneskene og den grønlandske kultur.
Klaus Møller, Billeshave, er forfatter og pensioneret lærer.

Entre 80 kroner. Dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og vores samarbejdspartner: Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

OBS Læs hele vores nye program på www.Industriensforedragsforening.dk

Generalforsamling samme dag, dvs. 1. september klokken 17.30
Dagsorden ifølge lovene.

I pausen mellem generalforsamling og foredrag er foreningen vært ved et glas vin og en sandwich.

Pausen udfyldes i øvrigt af Hans Walmar og C. C. Horn Andersen med fortællinger og anekdoter fra Aarups tidligste historie.

Har du betalt kontingent?
For sølle 50 kroner bliver du medlem af Industriens Foredragsforening, og så støtter du en god sag.

Oven i hatten får du 20 kroners rabat på billetten.

Meld dig ind, når du dukker op til et foredrag. Eller indbetal 50 kroner på vores konto i Totalbanken 6880 1079929. Husk at angive navn, adresse og email.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.