Det sker i 5560 Aarup – august/september 2021

Open by night til Sports- og kulturdagene 2014

Open by night til Sports- og kulturdagene 2014

Foredrag

Industrien foredragsforening starter efterårssæsonen med at foredrag af forfatter og pensioneret lærer Klaus Møller fra Billeshave. Det sker onsdag den 1. september kl. 19 i biografsalen på Industrien. Klaus Møller vil fortælle om hans år i Grønland, bl.a. med udgangspunkt i hans digtsamling ”Tumit – Spor i mig af Grønland”. Læs mere om foredraget på foredragsforeningens hjemmeside.

Galleriet

Galleriet har i september en udstilling, hvor Karen Kruse viser malerier og Henriette Flindt keramiske værker. Fernisering på udstillingen er torsdag den 2. september klokken 17 på Kulturhuset Industrien Bredgade 73 Aarup.

Karen Kruse maler mennesker, som hun ser i bybilledet og i metroen i Madrid, personer, som er fordybet i tanker. Andre motiver er havet og de danske grønne skove, der er kontraster til storbyen.  Henriette Flindt arbejder mest med stentøjsler og porcelænsler, og i udsmykningen af værkerne  bruges menneskeskikkelser, fantasifulde dyreformer og blomster.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid til og med fredag den 1. oktober. Alle er velkomne til ferniseringen i Kulturhuset Industrien på adressen Bredgade 73, 5560 Aarup.  Læs mere om Galleriet på kunstforeningens hjemmeside.

OPEN by NIGHT

Fredag den 3. september inviterer handelsstandsforeningen til OPEN by NIGHT i butikkerne i Aarup by.

Aarup Bio

Fra torsdag den 26. august til tirsdag den 31. august er der krimi i Aarup Bio, når filmen ”Marco effekten” løber over lærredet. Filmen er baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i krimiserien om Carl Mørck og Afdeling Q.  Denne gang graver afdelingen i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilisigtede embedsmand, William Stark. Læs mere om filmen og spilletider på biografforeningens hjemmeside.

Fra torsdag den 2. september til onsdag den 8. september er det filmen ”Ternet Ninja 2”, der vises i Aarup Bio. Filmen er baseret på Anders Matthesens børnebog af samme navn, og Anders Matthesens er også instruktør til filmen. I filmen må Aske og Ninja på jagt efter skurken Philip Eberfrø, der er blevet løsladt fra et thailansk fængsel. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Whiskysmagning

LG Whisky inviterer igen til whiskysmagning fredag den 27. august 2021 kl. 19:00 – 22:00 på Ladegård Mark 41. Arrangementet omfatter, at der skal smages på otte gode dramme á 2 cl., så det vil ikke være muligt selv at køre hjem efter arrangementet. Læs mere om smagningen i Aarup-kalenderen.

Koncerter

Assens Musikskole holder lørdag den 11. september kl. 10 koncert for de små på Industrien i Aarup. Barbaras koncert med band er primært for 1-5 årige med forældre og/eller bedsteforældre. Billetter er gratis og kan bestilles på Musikskolens hjemmeside.

Den 11. september åbner Musik på Industrien efterårssæsonen med en koncert med Isam B med band. Isam B og hans band spiller ved efterårets turnè blandt andet fortolkningen af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født, ’Bølger’ og ’Ramadan i København’, samt nogle af hans største engelsksprogede sange. Læs mere om koncerten og billetkøb på Musik på Industriens hjemmeside.

Søndag den 12. september inviterer Aarup Bibliotek og Musik på Industrien til koncert med Moussa Diallo Trio, der spiller og synger sange fra ”Cirkeline & Coco Rejser til Afrika”. Koncerten byder således på storytelling om et fortryllende univers af eventyr kombineret med autentiske afrikanske rytmer. Læs mere om koncerten og billetkøb på Musik på Industriens hjemmeside.

Teater

Vestfyns teater opfører fredag den 17. september forestillingen ”Mænd i mindre doser” på scenen på Industrien. Eva smider Adam ud af paradiset. Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, der til sidst betyder, at Eva beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset… Læse mere om forestillingen og billetsalg på Vestfyns Teaters hjemmeside.

Gudstjenester mm i områdets kirker.

Torsdag den 26. august.

 • Kerte og Orte Sogne: Kl. 19.00 i Kerte Konfirmandstue: Optakt til sogneudflugt den 5. september med foredrag om Nyvang og Andelsbevægelsen ved Benjamin Lamberth. Sidste frist for tilmelding til sogneudflugten denne dag.

Lørdag den 28. august.

 • Aarup Kirke kl. 9.30: Konfirmation.
 • Orte Kirke kl. 11.00: Dåbsgudstjeneste.
 • Aarup Kirke kl. 11.00: Konfirmation.
 • Aarup Kirke kl. 12.30: Konfirmation.

Søndag den 29. august.

 • Aarup Kirke kl. 10.00: Konfirmation.
 • Orte Kirke kl. 10.15: Konfirmation.
 • Kerte Kirke kl. 11.30: Dåbsgudstjeneste.
 • Padesø Kirke kl. 11.30: Gudstjeneste.

Lørdag den 4. september

 • Orte Kirke kl. 10.15: Konfirmation.

Søndag den 5. september

 • Orte og Kerte Sogne: Sogneudflugt ti Nyvang Oplevelsescenter. Læs mere
 • Rørup Kirke, kl. 9.00: Gudstjeneste.
 • Aarup Kirke, kl. 10.15: Gudstjeneste.

Lørdag den 11 september

 • Orte Kirke, kl. 10.15: Konfirmation.

Søndag den 12. september

 • Skydebjerg Kirke 10.15: Gudstjeneste.
 • Padesø Kirk, kl. 14.00: Gudstjeneste.
 • Rørup Kirke, kl. 15.00: Koncert.

God fornøjelse til alle i den kommende tid.

Annie Gaardsted Frandsen

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.