Alle gode gange 4

Lørdag den 11. september står Isam B med band endelig klar på scenen i Aarup.

Coronaen har spillet mange koncertarrangører et pus, med flytninger og aflysninger af koncerter. Musik På Industrien er ingen undtagelse og koncerten på lørdag den 11. september har faktisk været planlagt 3 gange før. Nu lykkes det endelig og helt uden pladsbegrænsning, mundbind o.s.v.

Vi glæder os til at komme i gang med efteråret, hvor Isam B er den første af en lang række spændende koncerter, fortæller Søs Fredtoft der som booker på Musik På Industrien, har gjort et kæmpearbejde for at få puslespillet med de mange koncerter til at gå op. Det har ikke været sjovt med de mange aflysninger hen over 2020 og foråret 2021, men nu hvor restriktionerne er lempet ser vi med stor optimisme fremad mod et spændende, musikalsk efterår, fortsætter Søs.

Kendt fra Outlandish
Den 44 årige Københavner, med navnet Isam Bachiri, gik efter 20 år i gruppen Outlandish solo i 2017. Han har bl.a. udgivet sangen ”Bølger”, som han optrådte med til sidste års Melodigrandprix. ”Ramadan i København”, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, en sang der er blevet optaget i den 19. version af højskolesangbogen.

En intim koncertoplevelse
Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rører tilhørerne med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Et nyt album på vej
”Til Danmark Er Jeg Kommet” er titlen på det album Isam B arbejder på lige nu. Mange af sangene er allerede blevet udgivet, heriblandt det tidligere nævnte ”Bølger”. Isam B’s far kom til Danmark fra Marokko som fabriksarbejder i 1960’erne. Bland andet faderens historie har givet inspiration til flere af sangene på albummet.

Så vi kan glæde os til helt nye sange samt de sange vi alle snart kender, fx ny-klassikeren, ”I Danmark er jeg født” i Isam’s smukke fortolkning, ”Ramadan i København” og ”Bølger”.

Corona har også gjort gavn
Selv om det er trist at vi har måttet aflyse så mange koncerter, så er tiden ikke blevet spildt på Musik På Industrien. De koncertgængere der ikke deltog, i de 2 eneste koncerter vi afholdt i foråret, kan glæde sig til en mere elegant scenebelysning. Lyssætningen på bagtæppet kan nu varieres meget mere end før på grund af nye LED lamper og en ny lysmixer. Koncerter er ikke kun for øret men i høj grad også en visuel oplevelse, som vi nu forsøger at gøre endnu bedre lyder det fra ”Musik På Industrien”

Lige nu arbejdes der stadig på forbedringer. Her drejer det sig om at få færre kabler på scenen ved at lave mulighed for tilslutning af monitorer både foran og bag på scenen. Men det er næppe en ændring publikum vil bemærke. Musikerne til gengæld er altid glade for en ren scene uden alt for mange kabler.

Efteråret byder på noget for enhver smag
Allerede dagen efter koncerten med Isam B., den 12. september afholdes der hele 2 koncerter i salen på Industrien. Disse koncerter arrangeres som et samarbejde mellem Biblioteket og Musik På Industrien, med tilskud fra Assens Kommunes Kulturpulje. Om eftermiddagen kl. 14 afholdes der familiekoncert med Moussa Diallo Trio og om aftenen er det den nordjyske troubadour Søren Krogh der optræder sammen med Janus Bechmann.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.