Godt nytår fra Aarup.dk

Vi har i Aarup.dk haft et travlt og spændende år.
Aarup.dk blev stiftet 8. januar 2014 og siden stiftelsen har vi fået en hjemmeside i gang med nyheder, kalender og gallerier.
 
Noget om indholdet i 2014
Souvenirs koncert 25-08-2014 20-16-41

Souvenirs spiller på Sanggards plads i forbindelse med Aarup Sports- og Kulturdage

Vi har haft meget forskelligt indhold på siden allerede. Vi har blandt andet vedligeholdt en opdateret kalender for Aarup Sports- og Kulturdage, dækket afsløringen af Synergi, navngivningen af Sanggards Plads og i de sidste par måneder har vi  publiceret en konjunkturmåling blandt de erhvervsdrivende i 5560.

Vi har toppet med en visning på 2828 af et opslag på facebook og en korresponderende 1020 visninger af siden på Aarup.dk. Vi har jævnt stigende besøgstal på Aarup.dk med en høj andel nye brugere, hvilket tyder på at kendskabet til Aarup.dk vokser. Vi håber at fortsætte stigningen i antal besøgende og antal sidevisninger gennem 2015.
 
I det nye år vil vi fortsætte udviklingen af Aarup.dk blandt andet med et nyt udseende, et register over erhvervsliv, institutioner samt foreninger og et nyhedsbrev til dem der ikke bruger facebook. 
 
Gitte Siem (yderst t.v.) overrækker checken på kr. 5000,- til Hans Walmar, Annie Gaardsted og Henrich Svendsen fra Aarup.dk

Gitte Siem (yderst t.v.) overrækker checken på kr. 5000,- til Hans Walmar, Annie Gaardsted og Henrich Svendsen fra Aarup.dk

Tak for opbakningen

Vi vil gerne sige tak for tilskudene fra Nordea og fra Straks-puljen i Assens kommune. Det har betydet meget at have lidt likviditet i opstartsfasen. 
 
Vi vil også sige tak for den store opbakning både fra erhvervslivet og den almindelige borger i 5560. Vi er baseret på frivillig arbejdskraft og er derfor afhængig af hjælp fra jer alle. Vi håber, at i også vil bakke op om os igennem 2015.
 
 
 
Du kan støtte Aarup.dk på flere måder.
 
Vi er et formidlingsorgan og er derfor afhængig af historier, nyheder og arrangementer fra lokalområdet. Derfor vil vi opfordre til, at I også i det kommende år hjælper os med at finde og fortælle de gode historier og hjælper os med at gøre kalenderen dækkende. Alle indlæg og arrangementer modtages med glæde. 
Hvis du har lidt tid tilovers og gerne vil yde lidt ekstra for 5560, kan vi også altid bruge ekstra hænder til at skrive eller tage billeder i forbindelse med arrangementer i 5560.
Du kan også melde dig eller din virksomhed ind som medlem og derved vise din støtte til vores projekt. 
 
Godt nytår

Godt nytår

Alle vi fra Aarup.dk ønsker jer alle sammen et rigtig godt nyt år med mange spændende arrangementer og fællesskab omkring postnummer 5560.

Bestyrelsen i Aarup.dk
 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.