Generalforsamling 2021 på mediet Aarup.dk

415 artikler i 2020

Der har nu været afholdt årsmøde på mediet Aarup.dk. Pga. corona-restriktionerne foregik mødet online, så alle medlemmer kunne være med – på behørig afstand.

Formanden Henrich Svendsen kunne oplyse om fire bestyrelsesmøder i 2020 trods nedlukningen. Han kunne samtidig glæde sig over 415 artikler i det svundne år, og det er mere end én om dagen eller ca. 35 pr måned.

Foreningens og mediets formål er at styrke sammenhold, erhverv, bosætning, kultur, turisme og markedsføring via en platform for formidling af informationer inden for postnummer 5560.

En fremlagt liste over emner viste da også, at vi på mediet har været ude i alle hjørner at vores postnummer, og at der havde været nyheder om alle slags erhverv, foreninger, sport, kommunale 5560-nyheder, lokalsamfundene, historiske forhold, kultur, bosætning – og selvfølgelig mange oplysninger knyttet til coronaen.

Flere nye muligheder for det kommende år blev drøftet, bl.a. øget brug af brug af videoindslag. Desuden er der positiv stemning for også denne gang at være medarrangør ved et lokalt vælgermøde i november 2021.

Antallet af annoncer havde været tilfredsstillende, og regnskabet blev godkendt.

Leif Rasmussen og Annie Gaardsted blev valgt til bestyrelsen for to år, mens Martin Juhl Nielsen, Henrich Svendsen og Hans Walmar er på valg i foråret 2022.

H.W./Aarup.dk

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.