Erholm økologiske Besøgshave, maj 2022

PØ-folk sponsorerer dyrehegn
På den seneste arbejdsdag (30./4.) blev komposten i højbedene iblandet almindelig havejord, så bedene blev bedre egnet til såning.

Der blev bl.a. udplantet rabarber, solbær og hindbær, og de enkelte så-rækker blev mærket af med laminerede navneskilte. Der er p.t. sået eller plantet flg.:

Høje ærter, bladbeder, tagetes, løg, gulerødder, rødbeder, grønkål, palmekål og kartofler. Men der mangler squash, majs, hestebønner, porrer og bønner.

Dyrehegn – sponsorer er fundet
Der blev samtidig anbragt en bænk ved bedene, og så måtte der selvfølgelig vandes pga. den langvarige tørke. Der vil desuden blive lagt et midlertidig beskyttelseshegn ud over de tilsåede rækker.

Og så er der faldet en stor appelsin ned i havens turban, for et par medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi forærer haven det nødvendige hegn, så det snart kan blive sat op.

Kommende arbejdsdage
Der vil blive arbejdet i besøgshaven, der er et frivilligt folkeligt projekt i samarbejde med Erholm og PØ, på flg. dage foreløbigt:

14. maj kl. 10 – 14, 4. juni (officiel indvielsesdag) og 15. juni, der også er en stor økologisk markdag på Erholm.

Interesserede kan stadig nå at komme med i gruppen og yde en indsats, og samtidig kan man selv blive inspireret og lære mere om økologiske dyrkningsmetoder af de øvrige medvirkende.

Kontakt:
Mette Telling, bestyrelsesmedlem i PØ, tlf. 28605519, mail:

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.