Det sker i 5560 Aarup – Maj 2022

Galleriet

I maj måned har Galleriet en udstilling af John Hansen og Vincent Fisker. John Hansen laver abstrakte malerier med rod i naturoplevelser, og Vincent Fisker laver fortolkninger af træ og genbrugsmaterialer, hvor det forvitrede træ ofte møder det forarbejdede træ.

Aarup Bio

Frem til torsdag den 5. til onsdag den 11. maj viser biografen ”De forbandede år 2”.  Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Herefter fra torsdag den 12. maji til onsdag den 18. maj viser Aarup Bio filmen ” The Lost Daughter” , som handler om en 40-årig kvinde, hvis strandferie tager en dramatisk drejning, da hun bliver tvunget til at konfrontere sin svære fortid. Hun bliver tvunget til at konfrontere de utraditionelle valg, hun selv traf som ung mor og deres konsekvenser. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Løbeklubben inviterer til arrangement med DGI

Tirsdag den 10. maj inviterer løbeklubben medlemmer og andre interesserede til en hyggeaften med besøg af en konsulent fra DGI, hvor der vil være fokus på, hvad der motiverer til at være med i en løbeklub. Læs mere om arrangementet i Aarup-Kalenderen.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.