Brændstofpriser og transportmuligheder – forslag fra cykelsmeden

Den 2. maj var prisen for diesel og benzin henholdsvis 15,29 kr. og 15,59 kr. pr liter. Og sjovt nok lander alle forhandlere på samme beløb i kr. og øre, selvom der er fri prisdannelse.

El-knallert
Men de høje priser får nok mange trafikanter, herunder pendlere, til at tænke i andre baner, og her har cykelsmeden i Aarup et forslag, nemlig en el-knallert, der kan fås i 3 farver, sort, hvid og rød.
Den sorte og hvide kan fås som knallert 30, og den røde og hvide som knallert 45.

De kan køre mellem 55 og 65 km på en opladning, så transport t/r til fx Odense, Assens eller Middelfart kan klares på én opladning – uanset årstiden.
Denne type knallert bør let kunne holde i over 10 år – og batteriet det halve. Der er serviceeftersyn som på en bil, for det meste én gang om året. Og husk, at styrthjelm er obligatorisk, og at knallertkørekort kræves for kørere under 18 år. Ved ”knallert 45” kræves enten bil- eller motorcykelkørekort. Pris for alle typer er 21.995 kr. + indregistrering.

El-cykel
Cykelsmeden i Aarup leverer også el-cykler, og de kan for priser mellem knap 16.000 kr. og 19.000 kr. De har motoren enten i for- eller baghjul, mens batteriet ligger på eller ved bagagebæreren.
Spørg cykelsmeden om de mere tekniske detaljer på transportmidlerne.

Kontakt
Cykelsmeden Aarup, Bredgade 24 t.h., 5560 Aarup
Tlf. 9155209
www.cykelsmeden-aarup.dk
Mail:

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.