Erholm Fødevaremarked med nyheder i nov. og dec.

I weekenderne hen mod jul er der en masse nyheder for kunderne, og der er åbent lørdage kl. 10 – 16 og søndage kl. 10 – 14.

Nisseloft og væverier
Nisseloftet er åbent for både børn og barnlige sjæle, og de kan bl.a. se et elektrisk tog i vinterlandskab.

”Inges Væverier” fra Tommerup er til stede med en stand og mange gaveideer.

Træskærerarbejder
Fra Erholm Park er der mange træskærerarbejder forarbejdet af Lars Hansen. Der er bl.a. bruge taks, eg og guldregn til disse gaveideer.

En ny iværksætter er Henning Bak med ”HB Trædesign”, han udstiller en masse trædrejerarbejder, og han er i øvrigt også meget aktiv som bl.a. kasserer i den nye forening ”Possementen”.

Garn, strik og skind
Fra den 27. november er der endnu en ny iværksætter på markedet, og det er Dorthe Mortensen med ”Garn og Strik”.

En ”god gammel kending” på stedet dukker også op på markedet fra lørdag den 27. nov., og det er fåreavler Kirsten Hansen fra Gl. Aarup. Hun præsenterer både uld og skind fra egne får.

Fangels
Urmager-, smykke- og brillebutikken Fangels i Aarup har nu også fundet vej til Erholm, idet man nu kan købe smykker og andet på fødevaremarkedet.

De faste udstillere
De faste udstillere vil også være der i hele perioden, og det er flg.:

Bakii Cakes, Fyns Gourmetkød, Jersore Galloway-kød, LG Whisky, der også har vin og dessertvin, Vild med Te, Brylle Bryghus med julebryg, ”Familiens Julebag”, småkager og julekager fra Vissenbjerg-bageren, bøger af mange slags, bl.a. bogen om Aarup og Erholm, julebøger, fuglebøger og meget andet.

Læs mere på www.erholm.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.