Lys på siloen

Murmester Ib Hansens fond har doneret lys til Siloen ved Meny i Aarup.

Siloen er et kendt vartegn i Aarup, som fonden synes, det kunne være spændende at gøre noget ved, og der har tidligere været en del planer, som desværre er løbet ud i sandet på grund af økonomien, Fonden er glad for, at man kunne finde en løsning med at sætte lys på den, så den er oplyst om aftenen og derved kan blive et pejlemærke, som man allerede oppe fra hovedvejen vil kunne se. Det har været vigtigt at finde en måde at oplyse bygningen på, uden at det generer nogen, og det kan man gøre det ved oplyse siloen nedefra og op.

Som Mette Krag fra Meny har fortalt, så kan hun huske, at der som barn var lys i bogstaverne, og når man drejede af fra hovedvejen til Aarup-vejen, så viste hun, at hun var ved at være hjemme.

Fonden har fået kontakt til en af Menys ”gamle” flaskedrenge, Julian Nielsen, som har et firma, LEKER Entreprise, der laver lys på bygninger, blandt andet inde i Odense. Når lyset er sat op, er der faktisk 16 millioner farvekombinationer at lege med. Derudover er det muligt at ”lege” med blandt andet tekst på bygningen. Der er lavet en 5-årig driftsaftale.

Lyset blev sat op i weekenden og vil blive officielt tændt til Open By Night den 26. november

mellem kl. 19 og 19.30, når MEK PEK optræder.

Skrevet af Leif Rasmussen, bestyrelsesmedlem på mediet Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.