”Stort i Småt” udstilling i Galleriet 2021.

Kulturhuset Industrien i december måned, og vi holder fernisering den 2. december klokken 17. Her er alle velkomne til at deltage.

De fleste af udstillerne er kunstnere, som har haft en udstilling i Galleriet før, men i år vil der være enkelte deltagere med, som er helt nye; men udstillingens ide er den samme. Her vises kun små ting og ingen billeder er over 25×25 cm. Her bliver man mødt af akrylbilleder, akvarel- ler, vævede billeder, keramik, skulpturer, genstande lavet af skind og filt samt smukke sølvsmykker og spændende kort.

Alt i alt en broget og mangfoldig samling med noget for enhver smag.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid og repræsentanter fra kunstforeningen vil være til stede de to første lørdage, den 4/12. og den 11/12. imellem klokken 11 og 14, så man kan afregne og få sine indkøb med hjem. De øvrige dage bruges det sædvanlige system med den røde mærkat og en seddel i kassen.

Så har vi en besked til de børn, som malede billeder den 12. september: Jeres fine billeder har været udstillet, og I kan hente dem ved  ferniseringen. Tak fordi vi måtte låne dem.

”Stort i Småt-udstillingen” kan ses til og med søndag den 2. januar, og Kulturhuset Industrien har adressen Bredgade 73, 5560 Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.