Det sker i 5560 Aarup – September / oktober 2022

Gå mod Polio søndag den 25. september kl. 10.

Aarup Rotary klub samler penge ind til kampen mod polio op mod den internationale polio dag og har arrangeret en march, der bl.a. går gennem skoven til Søndergårde. Ruten starter fra Skolegade i Aarup og er ca. 6,5 km. Læs mere om arrangementet på Aarupkalenderen.

Galleriet

Torben Klostergaard og Anne Østergaard udstiller i september i Galleriet på Industrien. Torben Klostergaard støber skulpturer i bronze og Anne Østergaard maler akvareller med mennesker, dyr og lysets bevægelser.  Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid frem til den 1. oktober.

I oktober udstiller Mette Folmer og Søren Madsen i Galleriet. Mette Folmer arbejder med glaskunst og Søren Madsen arbejder både med fotografi og maleri. Fernisering er torsdag d. 6. oktober kl. 17 til 18. Udstillingen kan ses indtil lørdag d. 29. oktober, i bibliotekets åbningstid. Kulturhuset Industrien, Bredgade 73, Aarup.

Koncerter

Lørdag den 1. oktober kl. 20 er der dobbeltkoncert på Kulturhuset Industrien, når først “Color, The Blind” og dernæst “The Midnight Special”. Begge med rødder i det jyske. Color, The Blind stiller op som et 5 mands band som består af: Daniel Bæk, Emil Overmark Jensen, Frederik Skourup Søndergaard, Sebastian Gall Hede Krogh og Lasse Hansen. The Midnigth Special består af Kasper Schultz (guitar & vokal), Jakob William Nielsen (guitar & vokal), Klaus Beck Jensen (bas), Jeppe Birkebæk (trommer). Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Torsdag den 6. oktober kl. 20 er der koncert i Aarup Kirke med Anton Lundsgaard og hans akustiske trio. Læs mere omm koncerten i Aarup-Kalenderen.

Børnefilmklub på Industrien

Så er der atter Børnefilmklub i biografsalen på Industrien  Spor 2, der er film for børn i 3. – 6. klasse, kan tirsdag den 27. september kl. 16 se filmen “Robotbror”. Læs mere om filmen for spor 2 på biografens hjemmeside. 

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Foredrag

Industriens Foredragsforening inviterer onsdag den 5. oktober  kl. 19 til et rejseforedrag med Troels Beck som guide. Han vil tage tilhørerne på tur gennem bl.a. Jylland, Norge og Spanien.

Aarup Bio

Fra torsdag den 22. til onsdag den 28. september er det filmen “Ali & Ava” . Læs mere om filmen om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Dernæst fra torsdag den 29. september tll tirsdag den 4. oktober viser biografen filmen “Ticket to Paradise”  Et fraskilt par rejser til Bali, hvor deres datter skal giftes med en mand, hun næsten lige har mødt. Undervejs slår de sig sammen for at forhindre deres datter i at begå samme fejl, som de mener, de begik 25 år tidligere. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 6. – fredag den 14. oktober er det filmen “Triangle of Sadness”, som kan ses i biografen. Filmen handler om modelparret Carl og Yaya, der strander på en øde ø med en gruppe milliardærer og en rengøringskone. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Lyserød lørdag i Aarup

Aarup Handelsstandsforening står lørdag  den 8. oktober bag en række arrangementer i anledning af “Støt brysterne”- dag. Fra kl. 9.30 til 14 er der lyserød lørdag i Bredgade, og fra kl. 18-ca. 21 er der kvindeaften på Industrien med underholdning, bobler og meget mere. Læs mere om arrangementet i Aarup-Kalenderen.

Plademesse på Industrien

Lørdag d. 8. oktober kl. 10-15 slår Musik På Indusrien for anden gang dørene op til Plademesse på Industrien. Mellem 10 og 11 betales entré i døren på 50 kr.  Efter kl. 11 er arrangementet med gratis entré. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Teater for børn og deres voksne

Vestfyns Teater inviterer onsdag den 12. oktober kl. 19 – 20 til en gammel klassiker i nye klæder: Forestillingen om Pinocchio. Det er Teater Patrasket, der står på scenen, og leverer en vild og visuel forestilling med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor fortalt af klovne i et musikalsk cirkusunivers. Læs mere om forestillingen på Vestfyns Teaters hjemmeside.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.