270 lyserøde balloner, 50 lyserøde løbere og et godt formål

Aarup løbeklub arrangerer et stjerneløb til fordel for Støt Brysterne.

Som en del af Handelsstandsforeningens “Lyserød lørdag” den 8. oktober, arrangerer Aarup Løbeklub et løb for at samle penge ind til Støt Brysterne.

Løbet er er et stjerneløb med centrum ved Nybolig på Bredgade.  Herfra vil der gå ruter ud til forskellige “ballon depoter”.  Løberne har 30 min til at hente så mange balloner som muligt.

Merete fra Aarup Løbeklubs arrangørgruppe fortæller “Vores sponsorer har indvilliget i at betale i alt 10 kr pr ballon der bliver bragt tilbage til stjernens centrum. Så vi håber at få hentet så mange som muligt”

Hver løber betaler 50 kr for at deltage og deltagerbetalingen går selvfølgelig direkte til Støt Brysterne. Der vil være spurt-præmier til de bedste udklædte/mest lyserøde deltagere.

Løbet foregår lørdag den 8. oktober samtidig med Lyserød lørdag i Bredgade med start på pladsen foran Nybolig kl 10.15.

“Det er et løb hvor alle kan være med. Hvis man har lyst at gå turen og hente 2 balloner er vi glade for det. Så tilmeld hele familien og få lidt motion mens i støtter en god sag” 

Man kan tilmelde sig på loebeklub.aarupboldklub.dk/lyserodt-lob

Aarup Løbeklub har ønsket at hele overskuddet skulle gå til Støt Brysterne har derfor selv afholdt udgifterne i forbindelse med løbet.

Men det havde ikke givet så meget uden hjælp fra vores sponsorer. Så kæmpe stor tak til

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.