Årsmødet i Industriens Foredragsforening

Et kig ud over tilhørerne til immigrationsforedraget.

Et kig ud over tilhørerne til immigrationsforedraget.

Industriens Foredragsforening, der blev stiftet i foråret 2013, havde i 2014 i alt 9 foredrag, fremgik det af bestyrelsens beretning på årsmødet. Og mange af disse var pænt besøgt med mellem 40 og 90 tilhørere. Ved et enkelt foredrag – i maj måned – var der kun 15-20 tilhørere. Men måske ligger maj måned uden for den naturlige foredragssæson.
Generelt må man kunne konstatere, at det levende ord slet ikke er så let at udrydde i informationsteknologiens tidsalder. Undervejs i 2014 har der været pres på kassebeholdningen, men nu har foreningen fået godkendelse af kommunen som folkeoplysende forening, og det giver tilskudsfordele.
Alligevel vil foreningen vise mådehold fremover og kun annoncere ved plakatophængning samt ved at søge omtale på www.aarup.dk .
Forskellige lokaler har været benyttet i 2014, bibliotekets store sal, Galleriet og menighedsrådets lokale i Bredgade 78. De har hver sine fordele og ulemper.
Der har i 2014 været 88 medlemer, men tallet er nu stigende.

Industriens Foredragsforening havde arrangeret foredraget med Nils Arne Sørensen

Industriens Foredragsforening havde arrangeret foredraget med Nils Arne Sørensen

Regnskabet viste indtægter på knap 43.000 kr. Men udgifterne var på 47.500 kr., så ved årets slutning var der kun et lille beløb i kassen. Her i 2015 er økonomien dog i klar bedring. Kontingentet er så lavt som 50 kr. pr. år, så alle kan være med.

C.C. Horn Andersen og Birthe Rasmussen blev genvalgt til bestyrelsen, der vil konstituere på det kommende møde. som suppleant til bestyrelsen valgtes Ole Nygaard, og som revisor Inger Rasmussen.

Læs evt. mere om foreningen på www.industriensforedragsforening.dk

Efter generalforsmlingen talte Lars Stück, Odense, om “23 års misbrug og om vejen ud” Det var særdeles tankevækkende for tilhørerne, og mange flere end de godt 40 fremmødte burde høre det.
Hvis andre foreninger eller skoler skulle være interesseret, kan Lars Stück kontaktes på mail: eller tlf. 53134450. Og hans gribende og lærerige historie kan læses på www.larsstuck.webnode.com

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.