Forår på ejendomsmarkedet i 5560 Aarup

Forudsætningerne

Dan Gørtz

Dan Gørtz

Dan Gørtz er oprindelig uddannet bankmand, men kom så over i Nykredit Landbrug og var der i perioden 1998-2004. Og erfaringen herfra fik ham til at læse videre, og den 1. maj i år har han været ejendomsmægler i 11 år.
Fra september 2013 har han haft base i Aarup sammen med kollegaen Jespersen, der i øvrigt også oprindelig er bankuddannet.

Til Aarup med fordele
Og det var virkelig en stor gevinst at komme til Aarup, siger Dan, der nu driver Nybolig Gørtz og Jespersen på adressen Bredgade 91 i Aarup. I en årrække har Dan prioriteret salg af landejendomme, men nu satses der også helt og fuldt på almindelige boliger i by og på land, og det primære virkeområde er Aarup, Vissenbjerg, Veflinge, Morud og Gelsted.
Han mener selv, at kontoret på adr. Bredgade 91 i Aarup har klare fordele som det eneste bemandede ejendomsmæglerkontor i byen. Og han fremhæver også det tætte samarbejde med Totalbanken, der er nærmeste nabo. Det er en stor gevinst for ham selv og for by og egn, at denne bank har hovedsæde i netop Aarup.

Nybolig Gørtz & Jespersens medarbejdere i Aarup

Nybolig Gørtz & Jespersens medarbejdere i Aarup

Nyt navn og ny energi
Pr. 1. januar i år fik firmaet navnet Nybolig Gørtz og Jespersen, og omsætningen er nu den største i 11 år, og det kan dels skyldes Nybolig, men formentlig også boligmarkedet, der melder om forår. De gode tendenser fra større byer når nu også Aarup, og der er folk på venteliste til bestemte typer af villaer i byen.
Samtidig er både Dan og kollegaen blevet uddannet købermæglere, og det giver også nye fordele.

Aktionsradius
Samarbejdsaftalen med Nybolig betyder, at ovennævnte byer er det primære virkefelt, når det drejer sig om almindelige boliger, men folk fra andre postnumre kan roligt melde sig – ingen bliver afvist – og Dan og kollegerne sælger gerne over hele Fyn. Når det drejer sig om landejendomme er markedet hele Fyn og øerne i det gamle Fyns Amt.

Er krisen overstået?
Der kan stadig være enkeltstående problemer, men det går langt bedre end for 1 år siden, og Aarup er en by, der hurtigt overvinder krisen, fx ligger den langt bedre end Assens, og der er særdeles mange pendlere. Aarup har et overskud på hen imod 700 indpendlere, og derfor er der behov for flere boliger – både ejerboliger og lejeboliger. Og netop en øget tilflytning vil kunne give bedre økonomi og bedre omsætning i byens mange forretninger og måske få endnu flere butikker hertil.

Naturen i 5560 er også et vægtigt argument. Her er det et billede fra Klakkebjerg. Foto: MJ

Naturen i 5560 er også et vægtigt argument. Her er det et billede fra Klakkebjerg. Foto: MJ

Lokalområdene i 5560 Aarup
Byen Aarup klarer sig absolut bedst, og de + 15% flere indbyggere siden 2006 taler jo deres tydelige sprog. Grønnemose, der ligger lige ved motorvej og hovedvej, og Skydebjerg klarer sig nogenlunde. Men Kerte og Frøbjerg/Orte skal nok komme med, og de har meget klare fortrin med henholdsvis Brende Å, Frøbjerg Bavnehøj og Friskolen. Og så bør Frøbjerg Festspil jo ikke glemmes.

Jo, der er mange grunde til at flytte til 5560 Aarup, og Aarup.dk skriver gerne om dem alle.

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.