Det sker i 5560 Aarup – December 2022

Jul på Erholm

“Julehjertets hemmelighed”, der vises som julekalender på DR1 er bl.a. optaget på Erholm Gods. I de første tre weekender i december er det muligt at se den smukke hovedbygning udefra, besøge den ikoniske gårdsplads, få et kig ind i herskabshestestalden, og gå en tur i Erholms smukke romantiske slotspark. I parken og ved julemarked vil der desuden være forskellige spændende juleaktiviteter for børn og voksne bl.a. nissejagt i parken. Læs mere om arrangementet på Erholm Gods hjemmeside.

Julemærkemarch

Søndag den 4. december er der Julemærkemarch fra Sanggaards Plads i Aarup kl. 10. “EN FÆLLES MARCH FOR JULEMÆRKEBØRNENE og mod mobning og mistrivsel”. . Det er  muligt at tilmelde sig på selve dagen, men så er det lidt dyrere. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Højtlæsning for voksne

Så er det igen muligt at få en god historie på Aarup Bibliotek. Biblioteket fortsætter nemlig med hyggelig højtlæsning på Aarup Bibliotek hver mandag fra d. 24 oktober til og med d. 5. december. Arrangementet starter kl. 16 og højtlæsningen varer ca. 40 -45 minutter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Galleriet

Kunstforeningen Galleriet holder atter i år udstilling hvor temaet er ”STORT i småt”. Udstillingen byder på alt lige fra små malerier i akryl eller akvarel til smykker, tasker, brocher, og meget mere, og kan ses frem til den 19. december.  I alt udstiller 24 kunstnere. Læs mere på Aarup.dk.

Børnefilmklub

Tirsdag den 6. december kl. 16 skal spor 2 se filmen “Syng 2”.  Filmen handler om den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup, som er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde – en musical i Crystal Tower teatret. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Aarup Bio

Fra torsdag 1. til onsdag den 7. december viser biografen filmen “Ingen Kender Dagen”. Fem mennesker befinder sig forskellige steder i landet, og i løbet af 24 timer, bliver de på hver deres måde konfronteret ved en af tilværelsens skæbnesvangre skilleveje. De satser hver især det mest sårbare vi har mellem hinanden – tilliden. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Dernæst fra torsdag den 8. til onsdag den 14. december er det filmen “Held og Lykke Leo Gran”, som biografen viser. Filmen følger den 55-årige enke, Nancy Stokes, der længtes efter romantik, nye oplevelser og god sex. Læs mere om fi,lmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I weekenderne den 10. og 11. samt 17. og 18. december har Aarup Bio filmen “Julemandens datter 3” på programmet.  Rektor er fanget i et traume fra sin tid som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete tilbage i 1897. Med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine tager hun tilbage i tiden. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I ugen op til jul fra torsdag den 15. til torsdag den 22. december er der mulighed for at se filmen “Den perfekte chef” i biografen. Den karismatiske Blanco, som driver et familieforetagende, håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats. Men ikke alt går som forventet. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Julekoncert

Tirsdag den 13. december kl. 19.30 er der julekoncert med Vestfynskoret på Kulturhuset Industrien. Foruden sange serveres kaffe og julegodter. Læs mere på biografens hjemmeside.

Håndbold

Læs om håndboldkampe for kvinder (Fynsserie) og herrer (3. division) i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandse

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.