Sommerens menu på Frøbjerg

Der var lavet en model af sommeren kulisse. Foto:hw

Der var lavet en model af sommeren kulisse. Foto: hw

Den eneste Ene
Frøbjerg Festspil havde generalforsamling den 17./3., og der var som sædvanlig stor optimisme til stede hos medlemmerne på trods af underskuddet ved “Byens bedste Horehus” i 2015.
Alle forventer, at sommerens skuespil “Den eneste Ene” vil blive en succes på alle måder, og der regnes da også med et bedre økonomisk resultat.
Billetkøbene på nuværende tidspunkt giver absolut grobund for optimisme.
Der kan købes på www.froebjerg.dk
 
 
frøbjerg menu 2Sommerens menu
Og man kan også godt glæde sig til sommerens menu. Den havde deltagerne ved generalforsamlingen lejlighed til at tyvstarte på.
Forretten består af tortilla wraps med røget kalkun i flødeost med frisk baby-spinat.
Desuden hører der sur/sød tomatsauce ganeret med chili til.
 
frøbjerg menu 1Hovedretten består af “Amors hakkedrenge” med bløde løg og nye kartofler og skysauce. Dertil får man dampede årstidens grøntsager og rødbeder.
Begge retter fremstilles af Inga Jørgensen og Jette Egedal.
 
Repræsentanten fra Aarup.dk havde lejlighed til at prøvesmage og fotografere, og her er vurderingen:
 
Forretten var meget fint og dekorativt anrettet i små “spånbåde” og meget velsmagende.
Hvis man vil have vin til den, kunne man prøve en Pinot Gris, der er særlig fin til røget kalkun og til andre røgede produkter.
frøbjerg menu 3Hvis den er italiensk, hedder den samme vin Pinot Grigio. De er lavet på samme drue.
 
Hovedretten, som er nævnt ovenfor var ligeledes fin og vil få et plus mere de nye kartofler.
Hvis man vil vælge vin til den, kunne det være en kraftig Rhône-vin eller en italiensk vin af samme kaliber.
 
Men smag og behag er forskelligt – så Vorherre har anbragt 10.000 druetyper her på jorden.
Derfor bliver “vin-fundamentalisme” aldrig gangbar mønt.  Og det er øl- eller colaentusiasterne vist enige i.
 
H.W.
 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.