Send nyhedstips til Aarup.dk eller bliv medlem

Mediet Aarup.dk har som bekendt lige holdt en lidt forsinket generalforsamling, og ved den lejlighed kom det frem, at vi i kalenderåret 2019 havde bragt 390 artikler i årets løb. Men der er plads til flere i det kommende år, for udgifterne til avispapir på et elektronisk medie er af naturlige årsager ret begrænsede.

Vi får en del tips, og vi laver også selv opsøgende arbejde. Vi bringer fx mange sportsnyheder inden for postnummer 5560, som er ”vores territorium, jagtmarker eller aktionsradius”. Desuden bringer vi en hel del erhvervs- og foreningsnyheder, ligesom der også er plads til kommunale nyheder, officielle pressemeddelelser, kirkestof, lokalrådsmeddelelser og historiske redegørelser, herunder boganmeldelser.

Selvom et antal artikler på 390 på et år kan lyde pænt, så er der som nævnt plads til flere omtaler.

Så hvis du fx har en god lystfiskernyhed, en oplysning om en ny erhvervsvirksomhed/iværksætter, en kulturel begivenhed, en erhvervsanalyse, et spændende udsigtspunkt, en gammel kirkesti, et naturområde eller en ukendt vandrerute, så send bare besked til os – så skal vi gerne følge op på det.

Efter vores mening har Aarup og omegn – også kaldet postnummer 5560 – et ret stort potentiale, og det gælder både erhvervsmæssigt, kulturelt, landskabsmæssigt og inden for turisme. Men det skal jo præsenteres eller markedsføres, og det gør vi gerne på mediet Aarup.dk.

Man kan støtte mediet ved at blive personligt medlem for 50 kr. pr år – virksomheder eller foreninger for 200 kr. pr år.

Og så koster en annonce 200 kr. pr måned.

Så skriv bare til – så tager vi straks fat i blyanten.

Læs mere på www.aarup.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.