Rema 1000 og Fakta

Rema 1000 v . Kurt Overgard

Rema 100 set fra Holmelund

Rema 100 set fra Holmelund

I Rema 1000 er bruttoomsætningen uændret, men der er flere ekspeditioner og mange varer er billigere, så det er en fordel for kunderne. Mælk, kød og frugt er billigere, og alle købmænd har måttet sænke priserne.

Generelt har Rema 1000 haft omsætningsstigning alle årene, og det har heldigvis givet fast beskæftigelse. Det gode foreningsliv og arrangementerne trækker folk til, og det gavner også forretningslivet. Den korte vej til Odense og trekantområdet er god for byen, og beliggenheden lige ved motorvej og jernbane. Der er en god variation i forretninger, og der er indbyrdes respekt i byen – det giver en god tone og giver byen et positivt image.

Aarup.dk nævnte over for Kurt Overgaard, at foreningen har en plan om på lidt længere sigt at præsentere byen på engelsk, tysk og fransk for at træde tydeligere ind i globaliseringens tidsalder. God ide mente købmanden, men hvad med polsk, der er et kæmpestort marked? Der kommer mange flere polakker til Aarup, end folk tror, sluttede Kurt Overgaard.

 

Fakta i Aarup ligger på Indre Ringvej.

Fakta i Aarup ligger på Indre Ringvej.

Fakta i Aarup v. Peter Frederiksen

Det økonomiske niveau i Fakta ved Indre Ringvej er uændret i forhold til sidste år. Men omsætningen har været pæn hele tiden under den såkaldte krise. Mange varer i den slags butikker er jo nødvendige uanset hvad, men måske kan købmændene ved fremgang se folk købe vine til 75 kr. i stedet for til 40 kr.  Befolkningen skal blive ved med at handle lokalt for at sikre beskæftigelsen i byens (dagligvare)forretninger.

Aarup.dk ville gerne vide, om byen ville kunne bære en 4. dagligvareforretning?

Det ville selvfølgelig give hårdere konkurrence, mener bestyreren i Fakta, men de nuværende ville nok overleve alligevel. Generelt mener han, at byen er særdeles attraktiv, og den gode infrastruktur giver basis for den konstaterede vækst.

Interview ved H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.