Brug for mere erhvervsjord?

Mangler du erhvervsjord?
I et nyhedsbrev fra Udvikling Assens, der er en paraplyorganisation for virksomheder i hele kommunen, opfordres virksomheder med behov for mere erhvervsjord til at henvende sig til Assens Kommunes kontor ”Erhvervskontakten” på tlf. 64746467.

Stor aktivitet i Aarup-området
Der sker i disse år en hel del – og især i den nordlige del af Assens Kommune. Fx har Scankab Cables netop købt godt 76.000 m2 erhvervsjord ved Tarupparken i Aarup-øst. Der er virkelig tryk under kedlerne i denne Aarup-virksomhed, der på få år har fordoblet omsætningen. Firmaet samler nu alle aktiviteter for Skandinavien i Aarup by, og det gælder både lager og logistik.

Godt salg i kommunen
I alt er der i 2022 solgt 200.000 m2 jord i hele kommunen, og det er borgmesterens klare opfattelse, at nye arbejdspladser styrker kernevelfærden. Derfor skal virksomhedernes behov ubetinget støttes til fordel for os alle.

Klar til ny udvikling
Assens Byråd har for årene 2023 – 2026 afsat 77,5 mio. kroner til nye erhvervs- og boligområder. Og mon ikke Aarup og Grønnemose har mulighed for at få andel i disse muligheder pga. de godt trafikforbindelser langs motorvej, hovedvej og jernbane?

Mange undersøgelser viser nemlig, at udviklingen især sker ved de store trafiklinjer, og hvor der er hurtig adgang til især motorvejen. Tænk bare på Langeskov, Hedensted – og Grønnemoses nye erhvervsmæssige ”landvindinger”.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.