Rekordstor opbakning til kulturelt fyrtårn på Højen

Frøbjerg Festspil har i en tid, hvor mange kulturelle tilbud har kæmpet med at få økonomien til at hænge sammen, oplevet en enorm opbakning fra lokale firmaer i Assens Kommune.

Antallet af annoncører og sponsorer er steget så meget, at det nu bliver nødvendigt med to arrangementer, hvor de glade givere bliver forkælet med god mad og drikke og en tur på Højen for at se ”Midt om Natten”

Det er ved at være en tradition hos Frøbjerg Festspil, at man inviterer sponsorer og annoncører til en fest og muligheden for at se årets forestilling sammen.

– Vi havde planlagt en fest den 12. august, hvor der var plads til 90 deltagere, men vi kunne hurtigt konstatere, at interessen blandt vores mange annoncører og sponsorer var meget større, fortæller Vagn T. Madsen fra Frøbjerg Festspil. Så nu er der stablet en fest mere på benene den 19. august kl. 17, hvor der bliver budt på god mad fra Hotel Aarup Kro og drikkelse samt årets forestilling efterfølgende.

– Vi værdsætter vores annoncører og sponsorer, og vi vil gerne give dem en god oplevelse, siger Vagn T. Madsen, der roser Gunhild Møller Nielsen, der er ansvarlig for at holde styr på de mange gamle og nye annoncører.

– Hun gør det rigtig godt, og vi har fået mellem 20 og 25 flere sponsorer og annoncører siden sidst. Vi håber selvfølgelig også, at rigtig mange af de firmaer, der vælger at bakke os op i år, vil gøre det næste år, hvor vi spiller ”Grease”, siger Vagn T. Madsen.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.