Sommertennis i Aarup – også om vinteren

Klub og medlemmer
Aarup Tennisklub har lige p.t. 74 medlemmer, hvoraf langt de fleste er voksne og 10-12 er under 18 år, oplyser kasserer Henning Ingvertsen (f. 1948), der også selv spiller med på motionsniveau.

Medlemmerne har kunnet træne hele sommeren, og i øvrigt kan man spille næsten hele året pga. kunststofbanerne. Selvom vinteren det foregå, når blot man først er med på at rydde banerne for sne.

Træner for de voksne er som nævnt i afsnit (1) Claus Melander, mens Isak Juhl Nielsen og Christel Jørgensen er er ungdomstrænere.

Blandt de voksne er der klart flest mænd, mens der er flest piger blandt de unge. De ældste spillere i Aarup er i omegnen af 80 år, mens mange er mellem 50 og godt 70 år, så der er ingen undskyldning, selvom dåbsattesten er blevet lidt gulnet.

Alderen fra start er ofte mellem 30 og 50 år, mens (for) få starter som helt unge.

Plads til mange flere
De folk, som mediet Aarup talte med en lørdag i klubben, gør opmærksom på, at der er god plads til mindst 100 medlemmer mere, altså noget over en fordobling, og at det også i høj grad ville kunne forbedre klubbens økonomi. En af årsagerne til, at potentielt så mange flere kan være med, at man kan træne på alle tider i dagens lyse timer.

Kontingent
Det er relativt billigt at være med, for voksne betaler kun 500 kr. om året, endda kun 250 kr. hvis man kun spiller om formiddagen. Børn kan slippe med at betale 200 kr. om året, og hele familier kan få rabat, så prisen for et barn og en voksen fra samme husstand er 550 kr.

Tennis er for alle
I dag er tennis klart en sport for alle grupper i samfundet, og især søndag formiddag kan man bare møde op, hvorefter der dannes nogle hold.

Ikke-medlemmer kan også bare møde op og være med til træningen eller spil-sammen et par gange for at finde ud af, om sporten er noget for dem. Man kan gratis låne en ketsjer et par gange, indtil man tager sin beslutning.

Mediet arbejder også på inden længe at bringe en artikel om børne- og ungdomstennis.

Vidste du det?
Den helt gamle tennisbane lå på den smalle strimmel jord mellem Brende Å og jernbanelinjen – lige vest for viadukten ved vestenden af Åvej.

Der kan læses mere om tennisklubben og anden sport i bogen ”Aarup 1860-1980 og Erholm 1720-2020”.

Der er bl.a. en fortælling om bygningen af klubhuset.

Bogen kan købes i Aarup Boghandel/Schreiners Bog & Idé eller i Erholm Fødevaremarked, der er åbent lørdage mellem kl. 10 og 13.

Der kan læses mere og findes kontaktoplysninger på http://aaruptennisklub.dk
Kontakt til klubben kan ske til Lars Fuglsang på eller telefon 2024 6669

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.