Nordea Fonden støtter Aarup.dk med kr. 5000

Gitte Siem (yderst t.v.) overrækker checken på kr. 5000,- til Hans Walmar, Annie Gaardsted og Henrich Svendsen fra Aarup.dk

Filialdirektør Gitte Siem fra Nordea(yderst t.v.) overrækker checken på kr. 5000,- til Hans Walmar, Annie Gaardsted og Henrich Svendsen fra Aarup.dk

Torsdag den 7. august modtog formand Henrich Svendsen, på vegne af Aarup.dk, en check på kr. 5000,- fra Nordea Fonden. Checken blev overrakt af filialdirektør Gitte Siem, der gav udtryk for, at det var godt at se lokale ildsjæle tage ansvar for udviklingen og understøttelsen af lokalsamfundet.

I forbindelse med overrækkelsen fortalte medlemmerne af Aarup.dk’s bestyrelse om hvad der allerede var opnået og hvilke udfordringer der ventede i fremtiden.

Hvor er Aarup.dk lige nu
Hjemmesiden er allerede online med nyheder, kalender og billeder fra 5560 Aarup, og der er en støt stigende læserskare.
Den store udfordring lige nu er at udbygge volumen i både i forhold til læsere og udgivere. Der er stadig flere der indtaster deres egne arrangementer og nyheder direkte via siden, men der er også mange, der endnu ikke kender eller benytter mulighederne på Aarup.dk.
Derfor skal bestyrelsen i den kommende tid rundt og snakke med erhvervsliv, foreninger og andre interessenter for at fortælle om de muligheder der ligger i Aarup.dk.

Fremtiden for Aarup.dk
I den nære fremtid har Aarup.dk en del opgaver i forbindelse med Aarup Sports- & Kulturdage – blandt andet en fotokonkurrence, en videokonkurrence samt program og information om aktiviteterne.
På længere sigt vil Aarup.dk gerne præsentere Aarup over for et større publikum, så siden kan være med til at tiltrække turisme til Aarup med beskrivelser af seværdigheder og natur på flere sprog.

Bestyrelsen i Aarup.dk vil gerne takke Nordea Fonden for støtten, som vil blive brugt til at videreudvikle indholdet og øge opmærksomheden om Aarup.dk.

Vil du gerne høre mere om Aarup.dk, kan vi kontaktes på

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.