Mit barnebarn er med i Vitello

Der er sket en fejl i Aarup Bio! Der er ikke kommet nogen plakat til weekendens børnefilm – Vitello! Og var den kommet, så var den sikkert allerede revet væk!

Jytte Lauridsen, som bor på Fuglebakken her i Aarup, er nemlig på jagt efter plakater til tegnefilmen Vitello. Hendes barnebarn er nemlig med i filmen.

Jyttes barnebarn hedder Sander Herstad Lauridsen, og han er, på trods af sine kun 9 år, en ”erfaren herre” i branchen. Han har medvirket i Billy Elliot på Det ny teater, Jordens søjler på Østre Gasværk, filmen Villads fra Valby og meget andet. Og nu senest er han aktuel i tegnefilmen Vitello, som kan ses her i weekenden den 3.-4. marts i Aarup bio. Her lægger han stemme til tvillingerne Max & Hasse.

Du kan også opleve Sander i den seneste Skoda-reklame. Her spiller han en dreng, der bliver hentet og bragt af sine curling-forældre. Han er blevet for stor til at sidde i barnestolen på bagsædet, og får nu lov til at sidde på forsædet.

Du kender måske Jytte Lauridsen? Hun har tidligere arbejdet i Meny, og er i dag bl.a. gymnastikinstruktør for Aktive Ældre i Aaruphallen.

Du kan se filmen Vitello i Aarup Bio: Lørdag den 3. marts kl. 13 og søndag den 4. marts kl. 16.

Se omtale og trailer på www. aarupbio.dk

HS

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.