Markussen Sport og Din Tøjmand

Markussen Sport v. John Hansen

Martin "Ulli" Nielsen og John Hansen fra Markussen Sport

Martin “Ulli” Nielsen og John Hansen fra Markussen Sport

John Hansen mener, at der er lidt fremgang på vej – han klager i hvert fald ikke. Han mener også, at det gælder de fleste forretninger og virksomheder i området.
Aktiviteterne som fx fest- og kulturugen er til gavn for alle i byen – også for de handlende. Det samme gælder det gode foreningsliv. Lad os bare få mere af den slags.
Når Aarup vokser, skyldes det bl.a. det gode handelsliv – vi kan få næsten alt inden for 5560 Aarup. Vi mangler måske en Matas, men Tempur og Carl Hansen er særdeles gode for by og opland. Også det store opland er et plus for egnens bedste handels- og bosætningsby. 

Åbningstider med videre kan ses på http://markussensport.dk/

Din Tøjmand v. Jan Hansen

Nikolaj Sievertsen fra Din Tøjmand viser banneret fra Black Friday den 28. november frem

Nikolaj Sievertsen fra Din Tøjmand viser banneret fra Black Friday den 28. november frem

Hans tøjforretning er gået lidt frem det seneste år, men efter krisen, der startede i 2008, er der stadig lidt at indhente. Det gælder vist generelt i byen, men der er mere forbrugeroptimisme på vej. Men det er vigtigt, at borgerne lægger mest mulig handel i byen, ellers vil vi miste butikker.
Kommunen har også et ansvar – den handler for meget i Assens og for lidt her i Aarup, hvor væksten har de bedste vilkår.
Motorvejen, jernbanen og den gode handelsgade er store fortrin og forudsætninger for udvikling, og den aktive handelsstandsforening er også værdifuld, fordi den skaber sammenhold.
De to supermarkeder lige i centrum smitter også klart af på de mange specialforretninger.
Interview ved H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.