Malene Sørup med ny type forretning

M-Industries, Bredgade 32, Aarup

M-Industries, Bredgade 32, Aarup

I oktober har Malene Sørup åbnet butik med et nyt koncept på adressen Bredgade 32, Aarup.

Hun drev tidligere fra 2006-10 en optikerforretning på samme adresse. Hun beholdt bygningen, men konceptet blev overtaget af Profil Optik. Hun har tidligere designet brillestel i København og har det godt med de kreative sysler.

Senere købte hun et skindfirma og laver nu lædervarer, især tasker. Hendes produktion foregår dog i Italien. Hun fremstiller sit eget mærke “Mooos”, der kan ses på www.mooos.dk . Oplysninger kan indhentes på .

Nogle af tasker i M-Industries

Nogle af taskerne i M-Industries

Da hun fik lejemålet til Bredgade 32 tilbage i sommer, og den ikke lige kunne lejes ud med det samme, gik hun i gang med livsstilsforretningen. Hendes egne produkter er med i forretningen, men der er også andre varer med et pænt design, fx interiør og lamper af mærket “Hans Doktor”.

Malene mener, at Aarup er en fantastisk by, men den kan måske god trænge til et facadeløft eller en hel byfornyelsesplan, selvom hendes egen ejendom er blevet renoveret. Hun er imponeret over væksten i indbyggertallet ( + 100 indb. i 2013 og gnst. + 50 – 60 pr. år siden 2006) og det positive forretningsmiljø.
Men de lokale skal også huske at købe her i byen. Selvom der kun har været åbent i få uger, går de fint med omsætningen. Og alle kan være med til forretningens priser, idet man f.eks. kan få værtindegaver til ret få kroner.
www.Aarup.dk byder den nye forretning velkommen.

Interview ved H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.