”Langstrakt fernisering ”i Galleriet.

Torsdag den 4. juni åbnes Galleriet på Kulturhuset Industrien igen med en fernisering, som allerede starter klokken 13 og varer til klokken 18. På denne måde håber vi at kunne sprede de besøgende, så der højst bliver 10 personer ad gangen i rummet, og samtidig få en festlig start på udstillingen med værker af Betty Nielsen og Randi Platz. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbnings-tid fra kl. 07-22 indtil lørdag den 27. juni.

Betty Nielsen har været optaget på flere censurerede udstillinger, og hendes malerier er nok abstrakte, men man aner enkelte figurer og former, som gemmer sig i de farverige billeder. Kunstneren arbejder intuitivt og lader en stemning ”styre” under maleprocessen.

Randi Platz er uddannet keramiker fra Kolding Kunsthåndvær-kerskole i 1985, og laver serier af mindre brugs- og dekorations-ting. Keramikken er holdbar og tåler frost og en tur i opvaskema-skinen, og det lille øgledyr, som går igen på mange ting, fortæller, hvem kunstneren er. Inspirationen findes ofte i sten fra stranden.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.