Keramik med bid og intuitivt maleri

Galleriets udstillere i september er keramikeren Laila Holm og maleren Lis Pedersen. Der er fernisering torsdag den 3. september klokken 17, hvor alle er velkomne til at deltage. Udstillingen kan ses til og med den 25. september i bibliotekets åbningstid.

Laila Holm fortæller om sine keramikskulpturer, som er inspireret af eventyr og livet i al almindelighed, at hun forsøger at vise den uperfekte menneskekrop, og derfor former figurerne rustikt. Eksempler herpå er ”Prinsessen på ærten” og hendes kommentar til grådige spekulanter med værket ”Skuffeselskaber”.

Rakukeramik er en anden side af Laila Holms værker, hvor hun holder meget af at arbejde med glasuren kobber mat, som giver uforudsigeligt spændende resultater.

Lis Pedersen oplyser, at hun begyndte at male på et intuitivt malerkursus for 25 år siden og uddannede sig til kunstterapeut. Hun har været på fire kunsthøjskoler og fået undervisning på ”Den nye Kunstskole”. Malerierne er abstrakte og malet med akryl. Foruden maleri beskæftiger Lis Pedersen sig med keramik, grafik og mobiler.

Galleriet er en del af Kulturhuset Industrien og har adressen Bredgade 73-75, 5560 Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.