Fyns Gourmetkød med fremgang

Flere ansatte
Der er rigtig god fremgang hos ejerne Simone Jensen og Per Broholm Rasmussen i Fyns Gourmetkød på adressen Bredgade 45. Ud over ejerne er der nu yderligere 6 ansatte – på deltid. En af dem er praktikant.

Åbningstiderne er uændrede, og omsætningen er hele tiden støt stigende, bl.a. er der flere og flere færdigretter, og der leveres meget mad ud af huset – til mange slags fester og arrangementer.

Mortens Aften
De to ejere tænker allerede frem mod Mortens Aften, og her vil de gerne sælge mange fynske fritgående landænder. Kunderne opfordres allerede nu til at forudbestille dem. De sælges frosne, vægt 2,7 – 4,0 kg., og kunderne må selv stege dem.

Gerne fynsk kød
Det er et princip hos ejerne, at alle kødprodukter skal være danske – og allerhelst fynske. Det betyder bl.a., at en del oksekød købes hos en lille producent i Gelsted-området.

Kontakt:
Fyns Gourmetkød, Bredgade 45, 5560 Aarup.
Tlf. 61556099
Mail:

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.