Familieforestilling i Aarup

Vestfyns Teater spiller i år hele tre familieforestillinger. Den første er Jekyll on ice i Industrien i Aarup fredag d. 8. oktober kl. 19.

Dr. Jekyll – spillet af Paulo Nani – er absolut stykkets hovedperson, men hans fandenivoldske modsætning – Mr. Hyde – dukker selvfølgelig også op. I forestillingen er Jekyll en følsom og indadvendt issælger, der i forsøget på at bryde isen og overvinde sin generthed kommer voldsomt på glatis: I sine bestræbelser på at opfinde verdens bedste is sker et uheld, ingredienserne blandes forkert.

Jekyll on ice er en boblende, visuel komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er – og det kan jo være svært.

Med visuel poesi, fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn kombinerer Paolo Nani sin store internationale erfaring fra klovnens univers med interaktivt teater.

Publikum følger Paolo Nanis sprælske twist på de kendte figurer, underholdes og inviteres med i en musikalsk forestilling – som slutter med en isfest for alle.

Næste familieforestilling er Pippi Langstrømpe d. 16. oktober, og så skal vi helt frem til 1. maj 2022, hvor Dyrene i Hakkebakkeskoven sætter et flot punktum for sæson 21/22.

Ved samlet køb af billetter til mindst tre af sæsonens forestilling opnås 25 % rabat. Det gælder også familieforestillingerne, så køb billetter via vestfynsteater.dk, eller tlf. 30 28 29 65.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.