Forvandlet – et musikalsk foredrag ved Lasse D. Hansen

Hvad er det egentlig vi oplever, når vi siger at musikken “rører os” eller at vi “bliver bevæget”? Det gør vi jo, påstår Lasse D. Hansen, men hvorfor og hvordan? Ud fra overskriften ”Forvandlet” vil vi sammen udforske musikken – indefra.

Alle kulturer har musik, og i Assens Kommune er der musik i børnehaver, skoler, musikskole og bibliotek, ligesom der er musik på devices, i hjemmene og mange andre steder. Foredraget giver et perspektiv på, hvorfor musikken er så vigtig i vores liv, og hvorfor det giver god mening at beskæftige sig med den og blive opmærksom på den på et dybere niveau.

Adskillige forskere indenfor bl.a. hjerneforskning, psykologi, fysik og litteratur fortæller os, at vores kultur i dén grad er påvirket af, at kunst og musik – uanset form – instruerer, indvier og igangsætter. I dette musikalske foredrag vil vi lytte til musik, og jeg vil indvie publikum i hvordan jeg som komponist forholder mig til disse udsagn.”

Lasse D. Hansen er født og opvokset i Vissenbjerg og med en uddannelse fra flere musikkonservatorier i baggagen, gæster han igen for en kort stund hjemkommunen.

Aarup Bibliotek, torsdag d. 13. april kl. 19.00 – 20.30

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig på www.assensbib.dk

Foredraget er arrangeret af AssensBibliotekerne og Assens Musikskole

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.