Erholm økologiske Besøgshave okt. – nov. 2022

Gruppen og stedet
Den økologiske besøgs- og forsøgshave ligger som tidligere nævnt inden for hækken – og lige over for den gamle smedje – i Erholms park.

En gruppe af frivillige med forbindelse til landsforeningen Praktisk Økologi passer haven og fortæller visse lørdage mellem 10 og 13 om økologi og økologisk havebrug.

Gruppen vil også være til stede på seniorlivsmassen i Aarup Fritidscenter den 26./10. for at snakke med interesserede (nye medlemmer) om det frivillige fællesskab.

Sidste arbejdsdag i 2022
Gruppen mødes og evaluerer den 5. november, og på den vil der også blive udlagt fladekompost af forskellige materialer, så orme og bakterier kan levere gratis arbejde for gruppen vinteren over.

Ideer til næste sæson
Med henblik på næste havesæson påtænkes det at kreere en mere ”autoriseret” kompostbeholder, og der er samtidig et ønske om at få et ekstra bed til bærbuske og krydderurter – evt. også et par æbletræer, så fortællerne i haven får flere ”strenge at spille på”.

Der arbejdes samtidig også på at få en lettere adgang til vanding, selvom planterne i år har klaret sig forbavsende godt. En mere permanent forsyning med brochurer er også med i overvejelserne.

Sæsonstart 2023
Medlemmerne – og gerne et par nye ansigter – mødes til sæsonstart i fødevaremarkedet lørdag den 25. februar 2023 kl. 10 – ca. 13 i Erholm Fødevaremarked.

Kontakt:
Hanne Nielsen, tlf. 40918293 – mail
Mette Telling, tlf. 28605519 – mail

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.