Drømmer du om den eneste ene?

Så får du chancen den 1. november, hvor Frøbjerg Festspil holder audition til næste års forestilling

 ”Den Eneste Ene”. Én af de største danske komedie-filmsucceser nogensinde.

Opførelsen af den imponerende kulisse til  Frønjerg Festspil 2015.

Opførelsen af den imponerende kulisse til Frønjerg Festspil 2015.

”Den Eneste Ene” har kun været opført få gange som friluftsspil, og det er intet mindre end et scoop, at det er lykkedes Frøbjerg Festspil at få musicalen til Højen.

Musicalen er en rigtig klassiker – hvem kender ikke replikkerne: ”Bare ærgerligt, Sonny Boy” eller ”Hvis I to var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu?” og vi kender næsten alle nogen, vi kan identificere som Niller, Sus, Sonny, Mulle eller Knud, de skønne personer fra historien om det svære parforhold, hvor kærligheden alligevel sejrer til slut. Hertil kommer den iørefaldende musik og de fantastiske replikker.

”Alt i alt er der lagt op til en forestilling med både grin og eftertænksomhed, og vi er meget stolte af at kunne præsentere denne forestilling i 2016” siger Vagn T. Madsen fra Frøbjerg Festspils Salg & Marketingafdeling.

Drømmer du om at spille kosmetologen Sus, køkkenmontøren Niller, psykologen Mulle eller én af de mange andre fantastiske karakterer, så er chancen der nu.

Pressefoto Carsten Friis

Carsten Friis er igen instruktør på Frøbjerg Festspil.

Der holdes audition søndag den 1. november kl. 10 i Frøbjerg Samlingshus, og vi håber på et stort fremmøde.

Frøbjerg Festspil er en forening, hvor det er frivillig arbejdskraft, der driver forestillingen, og der udbetales ikke honorar til de medvirkende. Til gengæld lover Frøbjerg Festspil et helt unikt samvær og kammeratskab og ikke mindst glæden ved at være fælles om at skabe en fantastisk forestilling til glæde for rigtig mange mennesker. Det er igen Carsten Friis, der står som instruktør og kunstnerisk leder. Carsten har gennem årene iscenesat mere end 160 musicals på både amatør- og professionelle scener over det meste af landet og under Carstens ledelse er forestillingen i de bedste hænder.

Yderligere oplysninger:
Vagn T. Madsen, Frøbjerg Festspil – Tlf. 21 43 15 31  – Mail:

Læs mere på www.frobjerg.dk. 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.