Det sker i 5560 Aarup – November / december 2022

Juletræstænding og Open By Night

Fredag den 25. november tændes juletræet og julelysene i Aarup. Det sker i år på Sanggaards Plads. Læs mere om arrangementet i Folkebladet og på Aarup.dk

Højtlæsning for voksne

Så er det igen muligt at få en god historie på Aarup Bibliotek. Biblioteket fortsætter nemlig med hyggelig højtlæsning på Aarup Bibliotek hver mandag fra d. 24 oktober til og med d. 5. december. Arrangementet starter kl. 16 og højtlæsningen varer ca. 40 -45 minutter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Foredrag

Tirsdag den 22. november kl- 14.30 er der atter tirsdagsforedrag i sognehuset i Orte. Direktør for Odense Zoo Bjarne Klausen fortæller om arbejdslivet blandt dyr som zoolog og direktør, herunder om omdannelse af Odense Zoo fra en lille have til en stor attraktion. Alle er velkomne. Læs mere om arrangementet på Orte Kirkes hjemmeside.

Ligeledes tirsdag den 22. november, men kl. 18.30, inviterer “Sund i Aarup” til et foredrag med Niels Kjølgaard med titlen : “Din krop kan tale, uden du åbner munden”. Det er et underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation, som foregår i biografsalen på Kulturhuset Industrien. Læs mere om arrangementet  Læs om billetsalg og arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Onsdag den 23. november kl. 19 er det atter Aarup Bibliotek, der inviterer til foredrag. Denne gang er det Amdi Silvestri, der fortæller om “En elver, en robot og en varulv kommer ind på en bar…”. Foredraget finder sted i Galleriet på Aarup Bibliotek og er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Dagen efter – torsdag den 24. november kl. 10 – 12  – er Aarup Bibliotek atter vært ved et foredrag med Liselotte Wiemer om Årets bøger.   Liselotte Wiemer er litteraturanmelder på bl.a. Weekendavisen og har studeret teologi og filosof. Læs mere om arrangementet og billetsalg på bibliotekets hjemmeside.

Koncerter

Lørdag den 26. november  er der julefrokostkoncert som Musik På Industrien arrangerer i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Kl. 18 spises der julefrokost på hotellet, og kl. 21 begynder koncerten med Shubiforsjov. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Aarup Bio

Dernæst er det filmen “Fædre og mødre”, som kan ses i biografen fra torsdag den 17. til onsdag den 23. november. Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse. Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Og fra torsdag den 24. til tirsdag den 29. november viser Aarup Bio filmen “Mrs. Harris goes to Paris”. I filmen forelsker rengøringsassistenten Ada Harris sig inderligt i en udsøgt Dior-kjole. Hun sætter alt ind for at få sin drøm om kjolen opfyldt. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdagen 1. til onsdag den 7. december viser biografen filmen “Ingen Kender Dagen”. Fem mennesker befinder sig forskellige steder i landet, og i løbet af 24 timer, bliver de på hver deres måde konfronteret ved en af tilværelsens skæbnesvangre skilleveje. De satser hver især det mest sårbare vi har mellem hinanden – tilliden. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Kræmmermarked

I weekenden den 26.-27. november er der Fyns hyggeligste Kræmmermarked i den gamle hal i Aarup. Der er åben lørdag og søndag  fra kl. 10-15.

Børnefilmklub

Tirsdag den 29. november kl. 16 skal spor 11 se filmen “Lille Allan-den menneskelige antenne”, der handler om Allan, som får et nyt venskab gennem hans nabo, der er meget interesseret i UFOer. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Tirsdag den 6. december kl. 16 skal spor 2 se filmen “Syng 2”.  Filmen handler om den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup, som er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde – en musical i Crystal Tower teatret. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Syng Sammen Aften

Onsdag den 30. november kl. 19 inviterer Industriens Foredragsforening alle syngeglade til at synge julen ind i Kulturhuset Industrien. Lisbeth Nielsen sidder ved klaveret, og Baag Herreds Basser, som består af syngeglade “unge” mænd, bidrager med sange og bastoner. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Julemærkemarch

Søndag den 4. december er der Julemærkemarch fra Sanggaards Plads i Aarup kl. 10. “EN FÆLLES MARCH FOR JULEMÆRKEBØRNENE og mod mobning og mistrivsel”. . Det er  muligt at tilmelde sig på selve dagen, men så er det lidt dyrere. Læs mere om arrangementet på Aarup.dk.

Håndbold

Læs om håndboldkampe for kvinder (Fynsserie) og herrer (3. division) i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse!

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.