Cykelsmeden i Aarup – juli 2020

Corona-krisen
Cykelsmeden i Aarup oplevede ved pandemiens start i marts en lidt faldende omsætning, men snart steg den igen, og efter kort tid lå den 25 – 40% over det normale. Alle har i øvrigt været flinke til at holde afstand og vise hensyn. Desuden har der hele tiden været sprit til rådighed, og alt sprittes af – også kortterminalen. Men kan i øvrigt også købe små og store sprayflasker med håndsprit – priser henholdsvis 98 og 173 kroner.

Nyheder
Der er flere nyheder hos cykelsmeden, og fx er der kommet en ny løbe- eller sparkecykel til de mindste, en ”Puky”. Den er mest til de 2 – 3årige og har ikke pedaler.

En af nyhederne sælges ikke, men den gør gavn i butik/værksted, og det er ultralydsrenser, der giver vibrationer i vand. Den kan rense alt, hvad cykelsmeden lægger ned i den, fx gear og nav. Den er stærkt arbejdsbesparende og meget mere effektiv end håndkraft. Og så er man sikker på, at delene er helt rene.

Normal service
Slibning af bl.a. knive og sakse m.v. er fortsat med i repertoiret, og prislisten kan ses i udstillingsvinduet.

Der kommer fortsat mange cykler ind, og mange danskere planlægger nok en ferie på to hjul rundt i kongeriget i år. Der repareres ikke kun almindelige cykler og mountainbikes, men også elscootere og ladcykler, som kan rumme op til 4 børn, fx en gruppe fra dagplejen.

Sommerservice
Cykelsmeden holder åbent hele sommeren, så der er altid en servicemulighed inden for normal butikstid. Og hvis du mangler luft i slangen, så kom bare ind og få det klaret – ganske gratis. Butikken har kun ferielukning i uge 43 – det er ugen efter skolernes efterårsferie.

Kontakt:
Cykelsmeden i Aarup, Bredgade 24, 5560 Aarup
Tlf. 91552019
Mail:

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.