Det sker i 5560 Aarup – Februar 2023

Fyns hyggeligste kræmmermarked

I weekenden den 4.-5. februar er der kræmmermarked i den gamle Aaruphal i Skolegade. Der er begge dage åbent fra kl. 10-15.

Koncerter

Lørdag den 4. februar kl. 20 inviterer Musik På Industrien til koncert med Lasse Helner og band. Bandet består af Kell Dalager (keys, hammond og kor), Thomas Bundgaard (guitarer, banjo og kor), Nils Bo Poulsen (trommer og percussion) og Torben Grønning (bas). Læs mere om Lasse Helner, koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Skattejagt på biblioteket

I vinterferien i uge 7 er der på alle biblioteker i Assens kommune, og dermed også på Aarup Bibliotek, skattejagt for børn. Børnene skal gætte otte populære figurer fra kendte børnebøger. Skattejagten starter mandag den 13. februar kl. 7 og slutter ved udgangen af søndag den 19, februar. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Guidet fælleslæsning på biblioteket

Aarup Bibliotek inviterer til guidet fælleslæsning én gang om ugen i 3 uger – onsdag eftermiddag kl. 15 til ca. 16.30 – d. 15. februar, 22. februar og 1. marts. Guidet fælleslæsning handler om i en læsegruppe på 5 – 8 deltagere og en læseguide.at lytte til en kort fortælling og derefter dele sine tanker med andre. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Galleriet i februar

Kunstforeningen Galleriet udstiller i februar kunst af kunstnerne Kent Nørby Andersen og Lone Svenning Sørensen. Kent arbejder med både akryl og grafik, i farverige malerier og grafisk tryk som collografi, mens Lone udfærdiger sig kunst i ler.

Udstillingen kan ses til lørdag d. 25. februar i Galleriet, Kulturhuset Industrien, Bredgade 73 – 75, 5560 Aarup.

Højtlæsning for voksne

Aarup bibliotek byder igen på gode historier. Mandag den 6. februar kl. 16 er der højtlæsning for voksne på biblioteket. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bio

I starten af februar fra torsdag den 2. til torsdag den 9. februar. Filmen handler om overmenneskelige ambitioner og skandaløs livsstil i Hollywoods barndom og følger forskellige karakterers storhed og fald i tid med uhæmmet dekadence og fordærv. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I vinterferien fra lørdag den 11. til søndag den 18 februar viser biografen filmen ” Den Bestøvlede kat og ønskestjernen”. I filmen har Den Bestøvlede Kat fundet ud, at han har brugt otte ud af sine ni katteliv, derfor begiver han sig ud på en farefuld rejse for at finde det mytiske “Sidste Ønske” og få genskabt alle sine ni liv. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Teater

Vestfyns Teater inviterer fredag den 10. februar kl. 20 til forestillingen ” Syren, Hawaii, Undulat”. Det foregår i biografsalen i Kulturhuset Industrien. Forestillingen handler om Judy, der har styr på livet indtil hendes far rammes af demens. Det er en monolog med både musik og fysik – om fortvivlelse, kærlighed, klichéer og sorg. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende. Læs mere om forestillingen på Vestfyns Teaters hjemmeside.

Børneteater

Aarup Bibliotek inviterer onsdag den 15. februar kl. 10.30 til børneteater: ” Konen i muddergrøften”. En forestilling efter H. C. Andersens eventyr af samme navn fremført af Andersens Kuffert Teater. Forestillingen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om forestillingen på biblioteket hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.