AB Håndbold ude af pokalturneringen

Aarup BK – Stenstrup 28 – 29 (13 – 12)

Torsdag den 27. oktober 2016 blev det tid til sidste runde i pokalturneringen inden divisionsholdene træder ind i turnering. I denne runde tog Aarup imod Stenstrup i Aarup Fritidscenter. Til dagens kamp manglede kun Lasse Ellemann i truppen.

For Aarup, som er kommet i gang med sæsonen med fuldt udbytte var det spændende at blive matchet imod et hold fra rækken over. Indledningsvis fulgtes holdene godt ad. Men da Aarup lige fat sig til rette i det højere tempo, som udeholdet kom med, så begyndte tingene at fungere både forsvars og angrebsmæssigt og derfor kun holdet bringe sig foran 11-6 og siden hen 13-9. Unge Steffen Olesen og Bjørn Ellemann viste eksempler på de individuelle kvaliteter, som begge spiller indeholder. I slutningen af halvlegen valgte træner Jan Hermann at benytte sig af flere udskifter, som desværre blev udnyttet af Stenstrup til at få reduceret til 13-12 inden pausen.

Efter pausen fik Aarup fat i kampen igen og fik bragt sig i front med 19-16. Det udløste at Stenstrup lavede dobbeltmandsopdækning af Steffen og Bjørn, hvilket desværre for Aarup havde den ønskede effekt og Aarup kom bagud 19-20 inden Aarup begyndte at finde løsninger på 4 mod 4 situationen. Specielt Sebastian Christiansen fik lagt et godt tryk. Derfra fulgtes holdene ad med skiftende 1 målsføringer. 2,5 minutter før tid ved stillingen 27-27 lignende det kampen fik sin afgørelse. Stenstrup fik anden mand udvist i to minutter og Aarup havde et minut med to mand i overtal. Desværre sendte Casper Carlsen en oplagt chance langt over mål med et lop. Stenstrup fik scoret i den anden ende og en teknisk fejl blev ligeledes udnyttet med en hurtig kontra af Stenstrup. Derved stod der overraskende pludseligt 27-29 til Stenstrup og en reducering 10 sekunder før tid til 28-29 kunne ikke nå at ændre Aarups exit fra denne sæsons pokalturnering. Afslutningsvis skal dommerparret roses for hele kampen at være i fuld kontrol, udvise stort overskud og dømme stort set fejlfrit.

Næste kamp er søndag (den 30. okt. – red.) imod DSIO, hvor det drejer sig om topopgør mellem to hold med maksimum point.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.